Ontmoet ons team van gedreven docenten, coaches en ontwerpers. Gedreven professionals die elke dag het beste uit onze deelnemers én zichzelf willen halen. Onze mensen opereren op het snijvlak van bedrijfskunde en (persoonlijk) leiderschap en zijn toonaangevende experts in hun vakgebied.

De professionals van TSM Business School werken vanuit authenticiteit, verbinding en het rotsvaste geloof dat in een steeds complexer wordende wereld leiderschap niet alleen te maken heeft met weten wat je doet, maar dat het begint bij weten waar jij voor staat. Samen met hen ga je de uitdaging aan te gaan om te worden wie jij bent als leider.

Het TSM team

Waarom TSM?

TSM Business School biedt een unieke combinatie van bedrijfskundige kennis, leiderschapsontwikkeling en praktische toepasbaarheid. Duizenden deelnemers hebben dankzij hun TSM-opleiding verandering en vernieuwing weten te creëren, vanuit hun persoonlijke kracht. Of het nu deelname aan een van onze open opleidingen is of een Incompany programma; we streven ernaar de unieke kracht van iedere leider naar boven te halen.

Wij zijn een Business School die dichtbij onze deelnemers staat. Met veel persoonlijke aandacht en een informele, no nonsens aanpak. Leiderschap vraagt bescheidenheid, verantwoordelijk­heid en overtuigingskracht. Maar ook de drive om dingen gedaan te krijgen en impact te willen hebben op mensen, organisatie én de maatschappij. Dat kenmerkt ook de ruim 8000 alumni die de afgelopen 30 jaar programma’s  van TSM hebben doorlopen. Je pikt ze er zo uit.

  • Vanaf dag 1 focus op jouw persoonlijk leiderschap;
  • Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht;
  • Leren van andere ervaren professionals;
  • Unieke combinatie van bedrijfskundige kennis, leiderschapsontwikkeling en praktische toepasbaarheid.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.