TSM - Incompany programma

Onze InCompany programma’s

De context waarin organisaties zich bevinden

Organisaties worden uitgedaagd op veel verschillende vlakken: het speelveld waarin zij zich begeven is vele malen groter is dan vroeger, het aantal belanghebbenden groeit exponentieel, technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en traditionele organisaties maken plaats voor nieuwe organisatievormen waarin flexibiliteit, diversiteit en autonomie centraal staan.

In alle hectiek en veranderingen is het voor organisaties van belang koers te houden op de werkelijke bedoeling. Zonder daarbij de ogen te sluiten voor ontwikkelingen die dusdanig disruptief zijn dat het bestaansrecht van de organisatie in het geding komt. Dit vraagt wat van iedereen in de organisatie en doet een stevig beroep op managers en leiders van teams en organisaties. Zij worden uitgedaagd om planmatig én flexibel te zijn, te kunnen richten én begrenzen, van veraf en juist van dichtbij te kunnen kijken en de verschillende disciplines te kunnen combineren. Daarbij wordt ook nog van hen gevraagd emotie en ratio te combineren, zichzelf te ontwikkelen en een bijdrage aan het grotere geheel van de eigen organisatie én aan de wereld daarbuiten te leveren.

Mens en organisatie

De kern van onze maatwerktrajecten is het ontwikkelen van mensen binnen een organisatie. Hierdoor kunnen organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd en wordt bijgedragen aan het toekomstbestendig maken van de organisatie. Dat doen we door unieke leerinterventies te ontwerpen en uit te voeren, die aansluiten op de specifieke ontwikkelbehoeften van de organisatie. Daarmee worden de mensen en de organisatie verder gebracht.

Meer weten over InCompany?

Ook geïnteresseerd in een ontwikkeltraject dat jouw organisatie verder kan brengen? Neem dan contact op met onze programma ontwerpers.

Ontwerptraject

Een InCompany programma is een co-creatie tussen de opdrachtgever en TSM, waarin wij de kennis en ervaring van de organisatie combineren met onze eigen kennis, ervaring en vaardigheden in leiderschaps – en organisatieontwikkeling.

Lees meer over onze maatwerktrajecten

Organisatievraagstuk is leidend

Het vraagstuk van de organisatie is leidend in het ontwerp en uitvoer van het ontwikkelprogramma. Vanuit de co-creatie gedachte leggen we het accent daar waar de organisatie om vraagt: leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering, (specifieke) kennisontwikkeling, ontwikkelen van projectmanagement, het generen van nieuwe business, commercieel bewustzijn, werken aan zichtbaarheid, organisatievernieuwing, innovatie, of een combinatie hiervan.

Bekijk hier een aantal voorbeelden

Hoe doen we dit?

Om het optimale resultaat te behalen, bekijken wij per programma wat de beste aanpak en mix van interventies, zowel online als offline hier het beste bij past. Elk programma is weer uniek, maar als basis hanteren we wel een aantal uitgangspunten.

Onze uitgangspunten

Opdrachtgevers

Topontwerpers, docenten en programma managers

De docenten en coaches waarmee we werken zijn academisch onderlegd, hands-on, praktisch, interactief en betrokken. Ze weten hoe ze hun kennis kunnen toepassen op jullie realiteit, weten van nuttige praktijkvoorbeelden en bieden inspirerende inzichten die toepasbaar zijn binnen jullie werkgebied. Zij leren zelf ook graag, zijn nieuwsgierig en gaan voor wederzijdse inspiratie.

 

Klanten vertellen

Nieuw leiderschap en een nieuw netwerk

‘Van Wijnen Leert’ is een InCompany ontwikkelprogramma om het lerend vermogen tussen de vestigingen te verbeteren en een ander soort ...

 • Opdrachtgever:Van Wijnen Groep
 • ProgrammaVan Wijnen Leert
 • Thema:Leiderschap
Lees meer
Heijmans Incompany & Maatwerk traject door TSM Business School

Heijmans Allround Professional Program

Een programma voor jonge professionals die tijdens hun werk in aanraking komen met de complexiteit van de bedrijfsprocessen binnen Heijmans. ...

 • Opdrachtgever:Heijmans
 • ProgrammaHeijmans Allround Professional Program
 • Thema:Potentials
Lees meer

Waarom TSM Incompany?

 • Ontwerp in co-creatie gebaseerd op jullie organisatievraagstuk
 • Ontwikkeling van mensen én organisatie
 • Integrale benadering van business know-how en leiderschap
 • Met name ervaring in de technologische sector
 • Ervaring met internationaal opererende bedrijven / multinationals
 • Ervaring met multiculturele leergroepen
 • Engelstalige faculty
 • Programma’s voor trainees, potentials, professionals en experts, management en directie

Voor wie?

Wij ontwerpen ontwikkelprogramma’s  op hbo+ niveau. We hebben uitgebreide ervaring met verschillende doelgroepen: potentials, experts, professionals, (senior) managers en directies. En veel ervaring met multiculturele leergroepen, met Engels als voertaal in het programma.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende ontwikkelprogramma’s ontworpen en uitgevoerd voor organisaties met name in de technische sector. Wij hebben ons gespecialiseerd in de sectoren Bouw, Tech, Ingenieursbureaus en Industrie.

Onze opdrachtgevers opereren in zowel binnen- als buitenland (wereldwijd).

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.