Leiderschap volgens TSM Business School

Succesvolle organisaties vragen om krachtige leiders die over grenzen heen kunnen kijken, die voor en achter de schermen de richting aangeven en zichzelf steeds opnieuw blijven uitvinden. Dat is leiderschap volgens TSM Business School.

Al 30 jaar succesvolle opleidingen

TSM Business School ontstond in 1988 vanuit de Universiteit Twente. De technisch opgeleide UT-ers groeiden vaak door naar een managementpositie op basis van inhoudelijke kennis. Op dat moment ontbrak het hen echter nog aan bedrijfskundige kennis en leiderschapsvaardigheden.

Met opleidingen die bedrijfskundige verdieping en leiderschapsontwikkeling met elkaar combineerden, brachten wij daar verandering in. Nu, ruim 30 jaar later, verzorgen we deze opleidingen nog steeds. En met succes. 

Bedrijfskundige kennis én zelfkennis

Onze visie
Succesvolle organisaties vragen om krachtige leiders die over grenzen heen kunnen kijken, die voor en achter de schermen de richting aangeven en zichzelf steeds opnieuw blijven uitvinden. Daarvoor is een stevige mix van bedrijfskundige kennis én zelfkennis essentieel. Dat is leiderschap volgens TSM. 

Onze missie
De krachtige leider in mensen naar boven halen, zodat ze vernieuwing en vooruitgang blijven brengen binnen een steeds veranderende omgeving.

Facts & figures

TSM Business School biedt al 30 jaar opleidingen aan met een unieke combinatie van bedrijfskundige kennis, leiderschapsontwikkeling en praktische toepasbaarheid. Honderden deelnemers hebben dankzij hun TSM-opleiding verandering en vernieuwing weten te creëren, vanuit hun persoonlijke kracht.

30+jaar onderwijs
10.000+alumni
110+opdrachtgevers
65+nationaliteiten

Bel mij terug