Wat als de context continu verandert? Wat als organisaties af moeten stappen van de gangbare manier van denken om de huidige vraagstukken aan te pakken, omdat de manier van werken en groeien in deze tijd niet meer werkt? Wat als er op leiders van organisaties hierdoor een steeds groter beroep wordt gedaan? Dan heb jij als leider het onbekende toe te laten terwijl je omgeving tegelijkertijd vraagt om duidelijkheid. De leiders van nu bewegen continu tussen deze twee werelden.

Als leider vraagt dat van jou dat je anders naar je huidige weg gaat kijken en daar de diepte in duikt om een beweging te maken van ik naar wij. Deze diepte zoek je met gelijkgestemden op bij TSM Business School. Samen reflecteren we op de weg die je als leider bewandelt. Welke nieuwe wegen zijn er en hoe verhouden deze zich tot je huidige weg? Deze verkenning is het vertrekpunt van jouw leerreis.

Wij zijn TSM Business School. Waar jij durft te experimenteren met nieuw gedrag en nieuwe kennis. Samenkomt om jezelf en de eigen organisatie te ontwikkelen. Leert verbinden met je intuïtie zodat je vanuit je eigen essentie werkt, wat er ook op je afkomt. En je vanuit kennis, kunde, zelfvertrouwen en lef een beweging creëert.

Welkom bij TSM Business School.

Uncover your leadership

Manon Bouwmann, onderwijsmanager bij Saxion Hogeschool

"De Executive MBA heeft mij het vermogen gegeven om, vanuit een breed bedrijfskundig perspectief, wetenschappelijke inzichten en praktijk aan elkaar te verbinden. Met daarbij de skills om vanuit compassie te handelen en hierop te reflecteren."

Erna Huchshorn, operationeel manager bij Deventer Ziekenhuis

“De Leergang Bedrijfskunde is een mooie praktische opleiding. Je vergaart kennis en ontwikkelt jezelf door te werken aan opdrachten vanuit je eigen werkveld of bedrijf. Leerzaam ook; omdat je te maken hebt met studiegenoten vanuit allerlei sectoren, verbreed je je kennis ook met ervaringen uit hun praktijk.”

Wouter Hofstede, projectleider bij Volkerrail

"Wat mij het meest verrast heeft aan Bedrijfskunde voor Technisch Professionals is het enthousiasme en de praktijkgerichtheid van de docenten. Bij een post-hbo opleiding verwachtte ik veel saaie theorie. Maar de docenten waren allemaal even enthousiast en stonden vol in het bedrijfsleven."

Centre for Leadership Development

Leiderschap, dat doe je altijd in relatie tot anderen. Het vraagt (zelf)kennis, het vermogen om te reflecteren, een eigen koers kunnen bepalen en de verantwoordelijkheid hiervoor te nemen. Het Center for Leadership Development helpt jou om de leider te zijn die je wilt zijn.

Tijdens je hele professionele loopbaan kun je bij het Center for Leadership Development terecht voor zaken die jou verder brengen in jouw leiderschap, zoals bijvoorbeeld het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, sparren over thema’s die jou bezig houden of coaching op bedrijfskundige vraagstukken. We bieden jou een leven lang leren op het gebied van leiderschap. Op maat en op een praktische en resultaatgerichte manier.

Principles for Responsible Management Education

TSM Business School steunt al ruim 10 jaar het initiatief van de Verenigde Naties voor verantwoord managementonderwijs. Met het verankeren van de zes uitgangspunten in onze programma’s dragen we bij aan de wereldwijde beweging voor verantwoord managementonderwijs én stimuleren we leiderschap dat bijdraagt aan de realisatie van de Sustainable Development Goals in 2030.

“The PRME initiative was launched to nurture responsible leaders of the future. Never has this task been more important. Bold leadership and innovative thinking are needed to achieve the Sustainable Development Goals.”
– Antonio Guterres, United Nations Secretary-General –

 

Onze InCompany programma's

Ontwerp en uitvoering van unieke leerinterventies die aansluiten op de specifieke behoeften van organisaties

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.