Team

Candida Snow


Take off your culture glasses! Mensen uit verschillende cultuurachtergronden met elkaar verbinden om effectief te kunnen samenwerken.”

 Candida Snow is Kerndocent als onderdeel van internationale InCompany-programma’s. Ze ondersteunt het leerproces waarbij individuen, leiders en teams hun culturele competenties ontwikkelen zodat ze comfortabel, gepast en effectief kunnen opereren in hun (internationale) omgeving.

Candida is een intercultureel management-expert. Ze ondersteunt internationale bedrijven (in en buiten Europa) met het ontwikkelen van hun interculturele competenties zodat ze de impact van cultuur op hun werk en waarden leren herkennen en om deze op cultureel gepaste én functionele wijze in te zetten.

Candida is Engelstalig en woont in Nederland, ze heeft in meerdere Europese landen geleefd en gewerkt en is meertalig.

Ontmoet Candida via haar bedrijf, Snow Culture & Communication, of maak een connectie met haar op LinkedIn.

Aangesloten bij:

  • Eigenaar/directeur Snow Culture & Communication
  • Associate Friends of Hofstede group

Kennisartikelen van Candida Snow

Succesvol leidinggeven aan virtuele teams

Blog

Leidinggeven in de virtuele omgeving brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Je teamleden kennen elkaar misschien nauwelijks, onderling contact vindt …

Lees meer

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.