Het verhaal van TSM

TSM Business School helpt (toekomstige) leiders bij het uitbouwen van een vernieuwende kijk op de wereld en de rol die ze daarin samen met anderen kunnen vervullen. TSM is in 1987 ontstaan vanuit de technisch georiënteerde Universiteit Twente en daardoor kunnen we de kloof tussen technologie en ondernemerschap overbruggen als geen ander. Wij begrijpen de wereld waarin onze klanten opereren, welke uitdagingen ze tegenkomen en wat het effect is van toenemende complexiteit. Leiderschap zit sinds dag één in ons DNA.

Key figures uit de geschiedenis van TSM komen aan het woord: zij vertellen je ons verhaal. Want om te begrijpen waar we naartoe gaan, is het essentieel om te weten waar we vandaan komen.

 

Annemarie Visschedijk over EMBA

Annemarie - Hoofd Acute Opname

Executive MBA

“Ik zet bepaalde perspectieven nu bewuster in om anderen mee te krijgen”

Lees meer

Erna - Afdelingsmanager

Leergangbedrijfskunde

“Ik heb geleerd om meer los te laten en ben relaxter geworden” – Erna Marsman Alumna Leergang Bedrijfskunde

Lees meer

Kyra - HR-ad

Bedrijfskunde voor Young Professionals

‘De interactie met deelnemers uit andere beroepsgroepen is een absolute meerwaarde’ – Kyra Meijer Alumna Bedrijfskunde voor Young Professionals

Lees meer

We gaan van TSM de mooiste organisatie van de wereld maken

Arjen van Dijk, een van de oorspronkelijke pioniers van TSM Business School, gaf 16 jaar leiding aan de business school, die aanvankelijk Twente School of Management heette.

Lees het complete interview

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.