Team

“Verbonden: Het creëren van leeromgevingen die leiders in staat stellen om vanuit een brede visie te handelen en de intelligentie van de groep te mobiliseren, sluit nauw aan bij de reden waarom ik sinds 2002 als docent aan TSM verbonden ben.”

Gosse Jitse Korte verzorgt sinds 2002 de seminars en colleges op het gebied van Proces- en Prestatiemanagement, Organisatiekunde en Kwaliteitsmanagement voor TSM.

Als adviseur/trainer/begeleider draagt hij bij aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Het realiseren van ontwikkeling (ergo verbetering en/of verandering) die leidt tot winst voor stakeholders zoals klanten, medewerkers, aandeelhouders, management en de maatschappij geeft hem energie en voldoening. En dan hebben we het over winst in de breedste zin van het woord, dus niet enkel een verbeterde efficiëntie, maar ook dat er duurzamer, plezieriger, veiliger en betrouwbaarder wordt gewerkt.

In zijn vrije tijd heeft Jitse een actieve levensstijl waarbij sport een belangrijke rol speelt. Zwemmen, skeeleren en fietsen zijn voor hem dé manieren om zowel te genieten als zijn fysieke conditie op peil te houden. Naast sport vindt hij ontspanning in muziek. Concerten (vooral van artiesten als Bruce Springsteen, Typhoon en Volbeat) vormen zijn toevlucht uit het dagelijkse leven. En het mooiste is: vaak is Gosse bij dergelijke concerten te vinden samen met zijn vrouw en drie dochters!

Maak verbinding met Gosse op LinkedIn 

Aangesloten bij:

  • Skoledo
  • 2enAbel
  • TSM
  • RUG
  • Windesheim

Publicaties:

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.