Team

“Bij TSM Business School ben ik meer dan een docent. Hier deel ik niet alleen kennis, maar leer ik ook van de deelnemers. Samen bouwen we aan praktisch leiderschap en groeien we, en dat maakt mijn rol hier extra waardevol.”

Je komt Dr. Ing. Koen Kuijpers tegen als docent in onderzoeksmethodologie, innovatiemanagement en ondernemerschap. Hij is opgegroeid in een ondernemersgezin en nog steeds betrokken bij het familiebedrijf dat reeds vier generaties bestaat. Ook heeft hij een Research & Consultancy-bedrijf rondom strategisch advies gestoeld op (wetenschappelijk) onderzoek.

Daarnaast is hij expert op het gebied van organisatiegedrag. Zo is hij nadat hij een bachelor bouwkunde en een master in bedrijfskunde behaalde in de sociologie gepromoveerd op Institutionele Theorie aan de Universiteit van Twente, een bestudering van organisatiegedrag bij institutionele druk vanuit regelgevende instituties, veranderende maatschappelijke opvattingen en dergelijken. Hij is ook aan de UT verbonden geweest als docent onderzoeksmethologie en allerlei andere vakken die raakvlakken hebben met bedrijfskunde. Hij is vervolgens op het Saxion als Associate Lector in data Driven Innovation aan de gang gegaan. Hier heeft hij onder andere onderzoek gedaan naar effectieve implementatie van data technologie in bedrijven en organisaties.

Koen leert elke dag nog van zijn deelnemers: “zowel persoonlijk als rondom het bedrijfskundig domein. Het is zo waardevol om ervaring te mogen uitwisselen met de deelnemers.”

Maak verbinding met Koen Kuijpers op LinkedIn.

Ontmoet Koen via zijn onderneming: Kuijpers Research & Consultancy 

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.