Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Art & Inspiration 2017

De misleiding van het brein bij hoogspanning | 28 september 2017 | Amsterdam

De Art & Inspiration Club bestaat uit 100 beslissers en beïnvloeders uit het bedrijfsleven, onderwijs en het publieke domein. Een club met een bovengemiddelde interesse voor de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap. Ieder kwartaal komt deze club bij elkaar om spannende inzichten op te doen.

Art & Inspiration is een unieke gelegenheid om je persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, te genieten van kunst en om nieuwe contacten op te doen. Als partner van de Art & Inspiration Club nodigt TSM Business School jou als alumnus van harte uit om op de bijeenkomst van 28 september aanstaande aanwezig te zijn.

De misleiding door het brein bij hoogspanning
Tijdens Art & Inspiration op 28 september staat het onderwerp ‘De misleiding door het brein bij hoogspanning’ centraal. Onder leiding van prof. dr. Paul van Lange, als breinexpert verbonden aan de VU en University of Oxford, verkennen we onze oordeelsvorming en besluitvorming onder druk, waarbij speciale aandacht zal uitgaan naar de onderwerpen moraliteit, empathie en gehoorzaamheid. In een mix van gezamenlijk ervaringen opdoen, genieten, reflecteren en verdiepen werken we deze avond toe naar nieuwe inzichten, kennis en/of gedrag in je persoonlijk leiderschap.

Vervolgens nemen we zelf de proef op de som tijdens de internationaal succesvolle theatervoorstelling Terror van Ferdinand von Schirach. Tijdens deze voorstelling wordt het publiek gevraagd om zelf een oordeel te vormen over de schuldvraag van de hoofdpersoon (gespeeld door Jeroen Spitzenberger). Uiteraard reflecteren we daarna over hoe je je eigen oordeelsvorming en keuzeproces hebt ervaren.

Praktische informatie
Het event vindt plaats van 17.30 tot 23.00 in Theater de Meervaart in Amsterdam. Gedurende de avond kun je genieten van een heerlijk 3­-gangen diner en is er uitgebreid gelegenheid om in contact te komen met de leden van de Art & Inspiration Club. Je kunt je aanmelden voor dit event via de knop bovenaan deze pagina.

 

logo art & inspiration

Praktische informatie

> Theatervoorstelling 'Terror'
> Breinexpert prof. dr. Paul van Lange
> Inclusief 3-gangen diner
> 28 september 2017, 17.30-23.00
> Theater De Meervaart Amsterdam

Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Ze combineren kennis, meningen en gevoelens. Ze kennen zichzelf in relatie tot de ander en de steeds veranderende omgeving. Ze blijven hun leiderschap steeds opnieuw uitvinden. Bij TSM leiden we deze leiders op. Vanuit hun eigen kracht. Zodat ze voor én achter de schermen de richting kunnen aangeven.

TSM Business School

True Leadership