Mintzberg's mindsets revisited

Hoe actueel zijn Mintzberg's mindsets
in onze snel veranderende wereld?

Mintzberg’s mindsets revisited

Hoe actueel zijn Mintzberg's mindsets in onze snel veranderende wereld?

Op 8 april zou Martin Butler (University of Stellenbosch Business School) een lezing houden over de mindsets van Mintzberg. Vanwege de maatregelen om het Corona-virus in Nederland terug te dringen, zijn we helaas genoodzaakt om deze lezing te annuleren.

 

De impact van digitalisering op de vijf mindsets van Mintzberg

Let op: vanwege het Corona-virus is de lezing van Martin Butler helaas geannuleerd.

Het is meer dan 15 jaar geleden dat Mintzberg “The five minds of a manager” in Harvard Business Review publiceerde. Het artikel is een managementklassieker en voor TSM Business School vormt het de basis voor haar ontwikkelfilosofie voor managers.

Het bedrijfsleven en de bedrijfsomgeving zien er in 2020 echter fundamenteel anders uit dan in 2003. Niets heeft onze omgeving de laatste jaren zo veel beïnvloed als digitale technologie. In 2003 had geen enkele manager van de term digitale transformatie gehoord. Nu worstelen leidinggevenden met de complexiteit van beslissingen die ze moeten nemen om hun bedrijf te leiden binnen de context van de exponentieel groeiende digitalisering.

Volgens Martin Butler van de University of Stellenbosch Business School is het tijd om de wijsheid van Mintzberg opnieuw onder de loep te nemen. Tijdens deze avond gaat hij daarom in op de impact van digitalisering op de voor ons zo bekende mindsets. Zijn de principes van Mintzberg verouderd of zijn ze tijdloos?

Praktische informatie

Programma

18:00 Ontvangst met broodjesbuffet
19:00 Lezing Martin Butler
20:00 Pauze
20:15 Lezing Martin Butler (vervolg)
21:15 Borrel

Locatie

Buitenplaats de Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden

Kosten

We vragen een bijdrage van € 30,- voor deze lezing.

Bel mij terug