Whitepaper

Whitepaper Sensemaking 1

In het werken met teams ontdekken we meer en meer dat ‘Sensemaking’ een cruciaal vermogen is voor teams die willen excelleren in een snel veranderende en steeds complexer wordende context. Het je kunnen verhouden tot een moeilijk voorspelbare omgeving is de realiteit van veel teams. We komen echter maar weinig teams tegen die Sensemaking in de vingers hebben.

Onze leiderschaps- en organisatiecoaches Annette Meulmeester en Philippe Bailleur staan in hun whitepaper over Sensemaking uitgebreid stil bij het collectieve vermogen van teams om hun weg te vinden in de onvoorspelbare wereld.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter, dan ontvang je onze whitepaper over Sensemaking als pdf in je mailbox.


Download whitepaper

Delen

Whitepaper Sensemaking 1

Gerelateerde whitepapers

In deze tweede whitepaper over sensemaking beschrijven onze leiderschaps- en organisatiecoaches Annette Meulmeester en Philippe Bailleur stapsgewijs de bredere aanpak die nodig is om als organisatie te kunnen excelleren in een complexe context.

Whitepaper Sensemaking 2

Meer informatie

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.