Deeltijd Basisopleiding Bedrijfskunde

Krijg inzicht in bedrijfskundige processen, in jezelf en groei door

Basisopleiding Bedrijfskunde

Voor vakspecialisten die zich in de breedte willen ontwikkelen

Je bent opgeleid als specialist en doorgegroeid naar de rol van inhoudelijk expert. Je eigen vak ken je door en door, maar je wilt meer. Je wilt onderzoeken waar je kansen liggen. Kun je meer invloed krijgen? Hogerop komen misschien? De Basisopleiding Bedrijfskunde helpt je om die vragen te beantwoorden. Je maakt kennis met de belangrijkste bedrijfskundige thema’s, krijgt meer inzicht in jouw rol als professional én je vergroot je zichtbaarheid binnen de organisatie. Volg deze opleiding, verbreed je horizon en ontdek nieuwe carrièrekansen!

De Basisopleiding Bedrijfskunde richt zich op mensen die hun focus tot nu toe op de inhoud hebben gelegd en die willen uitzoeken of een iets bredere rol in hun organisatie bij hen zou kunnen passen. Om toegelaten te worden tot de Basisopleiding beschik je over hbo werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar relevante werkervaring.

In het verleden werd de Basisopleiding Bedrijfskunde aangeboden onder de naam Bedrijfskunde voor Technisch Professionals.

LEES MEER OVER DE BASISOPLEIDING BEDFRIJFSKUNDE

Meer weten?
Download vrijblijvend de brochure
Ervaar de Basisopleiding Bedrijfskunde zelf. Volg een proefcollege!
Het eerstvolgende proefcollege:
14 juni 2021 in Enschede

De Basisopleiding Bedrijfskunde in het kort

  • Een brede introductie in de bedrijfskunde
  • Inzicht in je eigen gedrag en het effect ervan op anderen
  • Je leert motiveren, delegeren en inspireren
  • Je wordt effectiever in je communicatie

Praktische informatie

Duur6 maanden
LocatieEnschede
TaalNederlands
NiveauPost-hbo
ParttimeMiddag en avond

Persoonlijk studieadvies

Meer weten over de Basisopleiding Bedrijfskunde? Neem contact op met onze studieadviseurs Nalou en Manon.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van TSM Business School? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks waardevolle artikelen en informatie over onze opleidingen en evenementen.

Ervaar de Basisopleiding Bedrijfskunde zelf

Benieuwd of de Basisopleiding Bedrijfskunde iets voor jou is? Kom dan naar een proefcollege en ervaar wat een opleiding van TSM Business School inhoudt!

Tijdens een proefcollege geeft een van onze kerndocenten een kort college over een onderwerp uit de opleiding, een oud-deelnemer vertelt over zijn ervaringen en onze studieadviseurs zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Basisopleiding Bedrijfskunde

Om te kunnen doorgroeien is aan de ene kant begrip nodig van bedrijfskundige processen (hoe organisaties werken) en aan de andere kant inzicht in eigen gedrag en mogelijkheden (persoonlijk leiderschap). De Basisopleiding Bedrijfskunde geeft je inzicht in hoe organisaties werken. Daarnaast ontdek je gedurende het programma waar je sterke punten liggen en vind je uit welke rol jíj in je organisatie zou willen spelen.

In deze deeltijd opleiding van zes maanden maak je kennis met de belangrijkste bedrijfskundige thema’s, krijg je meer inzicht in jouw rol als professional én vergroot je je zichtbaarheid binnen de organisatie.

Jouw eigen praktijk is een belangrijke component van de Basisopleiding Bedrijfskunde. Wat je leert kun je direct toepassen op jouw afdeling, in jouw organisatie. De onderwerpen die tijdens de opleiding worden behandeld komen samen in een praktijkopdracht, waarin een probleem uit je eigen organisatie centraal staat.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in de Basisopleiding Bedrijfskunde. Tijdens een intakegesprek verken je samen met ons je persoonlijke ontwikkelwensen. Die wensen vormen het uitgangspunt van de leerdoelen waarmee je tijdens je opleiding aan de slag gaat. Op deze manier staat centraal wat voor jou belangrijk is.

In het verleden werd de Basisopleiding Bedrijfskunde aangeboden onder de naam Bedrijfskunde voor Technisch Professionals.

Meer weten? Vraag hier onze brochure aan

Bel mij terug