Excelleer met nieuwe leiderschapskwaliteiten

Wil je graag nog wat meer inspiratie opdoen over de opleiding Next Level Leadership? Of alvast een inzicht krijgen in hoe jij kunt excelleren in je organisatie door nieuwe leiderschapskwaliteiten toe te passen? Lees dan onderstaande interviews en whitepapers met o.a. een oud deelnemer en leiderschap- en organisatie coaches.

Anette als organisatiecoach over leiderschap

De wereld waarin organisaties moeten opereren wordt steeds complexer. Disruptieve ontwikkelingen vergroten de onvoorspelbaarheid. Dat vraagt om een wezenlijk andere vorm van leiderschap, vertelt Annette Meulmeester, organisatiecoach en docent van TSM Business School.

Alumna Anke over haar deelname in de Leergang

“Daarbij ging het regelmatig om kwesties van persoonlijk leiderschap, een thema dat in de opleidingen van TSM een centrale rol vervult en met name in de Leergang Verdiepend Leiderschap. “In die modules draait het om je eigen rol in het geheel. Hoe communiceer je? Wat spreek je uit? Hoe beïnvloed je anderen? Dat geeft goeie inzichten: zó werkt het bij mij. Je komt jezelf regelmatig tegen, ook in je interacties met anderen.”

Stilstaan bij het collectieve vermogen van teams

Onze leiderschaps- en organisatiecoaches Annette Meulmeester en Philippe Bailleur staan in hun whitepaper over Sensemaking uitgebreid stil bij het collectieve vermogen van teams om hun weg te vinden in de onvoorspelbare wereld.

Leiderschaps- en organisatiecoaches over hoe als organisatie te excelleren

In deze tweede whitepaper over sensemaking beschrijven onze leiderschaps- en organisatiecoaches Annette Meulmeester en Philippe Bailleur stapsgewijs de bredere aanpak die nodig is om als organisatie te kunnen excelleren in een complexe context.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.