Incompany en Maatwerk

TSM Business School is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van unieke leerinterventies die aansluiten op de specifieke behoeften van organisaties.

Leiderschap & Bedrijfskunde True Leadership

Binnen onze Incompany programma’s combineren wij kennis van de business met leiderschapsontwikkeling. Om een afdeling, project of organisatie te kunnen leiden is kennis van de business noodzakelijk. Waar let en stuur je op? Maar als leider red je het niet alleen met kennis. Je wilt ook je mensen op een goede manier kunnen meenemen in de strategie, ze kunnen inspireren etc. Onze aanpak hierbij is praktisch en resultaatgericht.

Wij ontwikkelen opleidingen volledig passend bij de behoefte binnen jouw organisatie en aansluitend bij jullie strategie. Dit doen we in co-creatie met een aantal stakeholders uit de organisatie en op verschillende niveau’s. We hebben uitgebreide ervaring met potentials, experts, leidinggevenden/managers en directie in verschillende soorten opleidingen. Denk hierbij aan opleidingen gericht op bijvoorbeeld project management, generen van nieuwe business, management development, leiderschapsontwikkeling, organisatie ontwikkeling en innovatie. Onze ervaring hebben wij vooral binnen de Technische sector opgedaan bij zowel nationale als internationale bedrijven.

Programma managers

Meer weten over de mogelijkheden tot ondersteuning van uw talent- en organisatieontwikkeling? Neem contact op met onze programmamakers Astrid Beijer en Janneke Deterink

Voordelen

  • Ontwikkelen van mens en organisatie
  • Integrale benadering van bedrijfskunde en leiderschap
  • Veel ervaring in de technologische sector en internationaal
  • Ontwerpen in co-creatie, passend bij jouw organisatie en mensen
  • Programma’s voor potentials, experts, management en directie

Bel mij terug