Incompany en Maatwerk

TSM Business School is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van unieke leerinterventies die aansluiten op de specifieke behoeften van organisaties.

Ontwikkeling van organisatie en mensen

In veel van onze opleidingen is het een meerwaarde dat deelnemers in verschillende branches werkzaam zijn en zo van elkaar kunnen leren. De kern van onze maatwerktrajecten is het ontwikkelen van mensen binnen één organisatie om daarmee de organisatie verder te brengen. Onze Incompany collega’s ontwerpen daarom ontwikkelprogramma’s die geënt zijn op de strategische leerbehoeften van een organisatie.

Waarom een maatwerktraject van TSM Business School?

  • Ontwikkelen van mens en organisatie
  • Integrale benadering van bedrijfskunde en leiderschap
  • Veel ervaring in de technologische sector en internationaal
  • Ontwerpen in co-creatie, passend bij jouw organisatie en mensen
  • Programma’s voor potentials, experts, management en directie

Contact

Ook geïnteresseerd in een ontwikkeltraject dat jouw organisatie verder kan brengen? Neem dan contact op onze programmamakers Astrid Beijer en Janneke Deterink.

Het ontwerp van een maatwerkprogramma is een co-creatie tussen TSM en de opdrachtgever. Bij de uitvoering is vaak sprake van een co-productie waarbij verschillende stakeholders uit de organisatie actief een bijdrage leveren aan het programma in de rol van bijvoorbeeld co-docent, mentor of kennisdeler. Zo kunnen we in onze programma’s het accent leggen waar de organisatie om vraagt: strategie, leiderschap en cultuurontwikkeling, (specifieke) kennisontwikkeling, projectmanagement, het generen van nieuwe business, organisatievernieuwing, innovatie of een combinatie hiervan. We hebben uitgebreide ervaring met verschillende doelgroepen binnen organisaties: potentials, experts, professionals, (senior) managers en directies.

Binnen onze maatwerkprogramma’s staat de integratie van kennis en kunde omtrent business know-how, strategie, leiderschap en cultuur centraal. Om een afdeling, project of organisatie te kunnen managen of leiden is kennis van de business noodzakelijk. Bij TSM vinden we deze kennis alleen niet voldoende. Krachtige leiders kennen niet alleen hun eigen werkgebied maar weten en begrijpen ook de bredere context waarin ze zich bevinden. Kennen zichzelf en verdiepen zich in de ander, werken aan een effectief team en dragen bij aan het succes van hun organisatie. Durven keuzes te maken, lastige gesprekken te voeren en met moed te handelen. Al onze programma’s zijn er op gericht om mensen kennis en vaardigheden aan te reiken die ze nodig hebben om een krachtige leider voor zichzelf, de ander en de organisatie te zijn.

Bel mij terug