Incompany en Maatwerk

TSM Business School is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van unieke leerinterventies die aansluiten op de specifieke behoeften van organisaties.

Leiderschap en Bedrijfskunde

In veel van onze opleidingen is het een meerwaarde dat deelnemers in verschillende branches werkzaam zijn en zo van elkaar kunnen leren. Bij onze maatwerktrajecten gaat het juist om de ontwikkeling van de organisatie en haar mensen om zo beter te kunnen bijdragen aan de strategische doelen. Onze Incompany collega’s ontwikkelen daarom opleidingsprogramma’s die volledig passen bij de behoefte van een organisatie. Een programma is altijd een co-creatie tussen TSM en verschillende stakeholders uit de organisatie. Zo kunnen we in onze programma’s het accent leggen waar de organisatie om vraagt: leiderschapsontwikkeling, projectmanagement, het generen van nieuwe business, organisatieontwikkeling, innovatie of een combinatie hiervan. We hebben uitgebreide ervaring met verschillende lagen binnen organisaties: potentials, experts, leidinggevenden/managers en directies.

Binnen onze maatwerkprogramma’s staat de combinatie tussen kennis van de business en leiderschapsontwikkeling centraal. Om een afdeling, project of organisatie te kunnen leiden is kennis van de business noodzakelijk. Bij TSM vinden we deze kennis alleen niet voldoende. Krachtige leiders kennen niet alleen hun vak maar vooral ook zichzelf, hun team en hun organisatie. Op basis van die brede kennis weten zij de juiste keuzes te maken binnen de gegeven context. Al onze programma’s zijn er op gericht om mensen die tools aan te reiken die ze nodig hebben om een krachtige leider te zijn.

Programma managers

Meer weten over de mogelijkheden tot ondersteuning van uw talent- en organisatieontwikkeling? Neem contact op met onze programmamakers Astrid Beijer en Janneke Deterink

Voordelen

  • Ontwikkelen van mens en organisatie
  • Integrale benadering van bedrijfskunde en leiderschap
  • Veel ervaring in de technologische sector en internationaal
  • Ontwerpen in co-creatie, passend bij jouw organisatie en mensen
  • Programma’s voor potentials, experts, management en directie

Bel mij terug