TSM Business School

Toonaangevend in Bedrijfskunde & Leiderschap

“Het succes van de Executive MBA zit 'm vooral in het positieve leerklimaat, waarin de waarderende benadering centraal staat” - Hans van Leeuwen

TSM Business School. Een plek waar onderzoek, business know how, innovatie en leiderschap samenkomen.

Als inhoudelijke professional die wil groeien, loop je soms tegen de grenzen van je vakkennis en intuïtie aan. TSM begeleidt als academische business school al 35 jaar professionals naar bedrijfskundige verdieping en groei als leider. Zonder haast, maar met vaart.

Ons aanbod sluit aan bij jouw ambities: van academische Executive MBA tot korte opleiding. We werken in kleine groepen, dus er is veel aandacht voor jouw leiderschapsontwikkeling en toepasbaarheid op je dagelijkse praktijk. De rust en ruimte van Twente zorgen voor focus om te leren van onze academische docenten en van andere ervaren professionals.

Onze visie en ervaringen op het gebied van sterker leiderschap passen we toe in onze incompany-trajecten en in onze coaching.

‘Het geheel is meer dan de som der delen’

Monique Simons, bedrijfskundig manager bij Mediant

Lees meer

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.