Team

Hinrich Slobbe


Hinrich Slobbe treedt op als docent Financieel Management binnen het programma Finance for non financials, dat TSM Business School aanbiedt in samenwerking met NIVE Opleidingen.

Voor NIVE Opleidingen verzorgt Hinrich de cursussen Financiële Analyse 2.0 en Finance for non-financials. Hinrich is als bedrijfseconoom afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is een ervaren docent, zowel werkzaam als docent financieel management, docent Human Resource Accounting en Associate Professor financieel management bij diverse onderwijsinstellingen. Zijn ervaring zie je terug in zijn praktijkgerichte lesmethode. Hinrich weet in het programma de theorie vakkundig te vertalen naar aansprekende praktijkvoorbeelden.

Kennisartikelen van Hinrich Slobbe

Schoenmaker, hou je bij je leest?

Blog

Er bestaat geen training Techniek voor niet-technische managers, of Commercie voor niet-commerciële managers, of Zorg voor niet-zorgende managers. Maar wel …

Lees meer

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.