TSM Business School

Aanmelden voor een opleiding bij TSM – en nu?

Je hebt je keuze gemaakt en gaat starten bij TSM Business School. Er wacht een leerzame en uitdagende periode op je, maar eerst volgt de aanmeldingsprocedure. Hoe dit precies verloopt en welke personen je tegen gaat komen lees je terug in dit overzicht.

Aanmelding voor onze open opleidingen:

Stap 1: Aanmelding definitief maken

Om jouw aanmelding definitief te kunnen verwerken vragen we een aantal documenten op:

  • Getekend aanmeldformulier of online inschrijving
  • Hoogst behaalde diploma
  • Curriculum vitae
  • Alleen bij de Executive MBA (MSc): motivatiebrief: maximaal 1 A4

Deze documenten stuur je per e-mail naar studieadvies@tsm.nl

 

Nalou Cozijn

Studieadviseur

Manon Scholte Lubberink

Studieadviseur

Stap 2: Persoonlijk intakegesprek

Nadat onze studieadviseurs je aanmelding hebben ontvangen, word je schriftelijk geïnformeerd en uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek. Eén van onze programmacoördinatoren zal hiervoor contact met je opnemen.

Vooropleiding en werkervaring zijn bepalend voor de toelating. Daarnaast is het intakegesprek formeel onderdeel van de toelatingsprocedure. Tijdens het intakegesprek worden naast de motivatie, de verwachtingen ten aanzien van de opleiding, de leerdoelen en het studeren naast een werk- en privéleven besproken. Het is in die zin een informeel gesprek om nader kennis te maken en vooruit te blikken naar de opleiding. Het intakegesprek vindt plaats (bij TSM Business School of eventueel online) met de programmadirecteur en/of de desbetreffende programmacoördinator.

 

Sander Harperink

Programmadirecteur

Simone Grobbink

Programmamanager Basisopleiding Bedrijfskunde

José Prins

Programmacoördinator Leergang Bedrijfskunde

Charlotte Spanjaard

Programmacoördinator Executive MBA

Stap 3: Toelating & starten met de opleiding

Toelating wordt gebaseerd op je curriculum vitae, diploma en het intakegesprek. Na het intakegesprek zal de toelatingscommissie het definitieve besluit over je toelating tot het programma schriftelijk aan je communiceren.

Nog andere vragen?

Heb je nog andere vragen over de aanmeldingsprocedure? Dan kun je altijd contact opnemen met onze studieadviseurs Manon of Nalou. Je kunt bellen naar 053 – 240 4040 of mail naar studieadvies@tsm.nl.

Via Whatsapp zijn wij ook bereikbaar: 06 57329785 (Manon).

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.