Wy dogge it tegearre

De NHL Hogeschool te Leeuwarden biedt sinds jaren in samenwerking met TSM de Leergang Bedrijfskunde (Post HBO) aan. Deelnemers kunnen op basis van het diploma van de Leergang  Bedrijfskunde doorstromen naar de 2e fase  van de Executive MBA van  TSM. Dit leidt ertoe dat in elke 2e fase groep van de TSM MBA wel enkele deelnemers uit Friesland deelnemen.
De Leergang Bedrijfskunde aan de NHL hanteert hetzelfde ontwerp als de opleiding van TSM. Deelnemers uit beide programma’s treffen elkaar op verschillende momenten gedurende de opleiding. Zo werken ze samen gedurende de ‘management game’ waarbij ze in kleine groepen als managementteams een hotel managen. Tevens komen de groepen uit Leeuwarden en Enschede bij elkaar om hun Innovatie & Ondernemerschapsprojecten te pitchen voor een deskundige commissie van ervaren ondernemers. Hierbij wordt middels een dragons den methode de business opportunity met de meeste potentie gekozen.
Stevige basis
“De Leergang Bedrijfskunde heeft in de loop der jaren haar waarde bewezen voor managers en professionals in het bedrijfsleven en bij de overheid die hun bedrijfskundige kennis en vaardigheden willen versterken. Thema’s als Leiderschap, Ondernemerschap en Innovatie vormen de kernelementen van de opleiding”, zegt MBA programmadirecteur Sander Harperink. “Ik ben blij dat de Leergang Bedrijfskunde van de NHL de grondbeginselen van TSM hebben omarmd.”
jappie-sietsma-leergang-bedrijfskundeNieuwe programmamanager HNL
Sinds kort is Jappie Sietsma programmanager van de Leergang Bedrijfskunde van NHL, hij volgt Marleen Griep op. “Ik ben erg blij met deze nieuwe functie omdat ik hiermee mijn jarenlang ervaring in het HRM manager in het internationale bedrijfsleven kan combineren met inzichten en ervaring die ik heb opgedaan in het onderwijs. Ik weet hoe belangrijk opleiden is voor bedrijven, maar ook hoe moeilijk het is om soms de juiste opleiding te vinden”, aldus Jappie.
Neem voor meer informatie over de Leergang Bedrijfskunde in Leeuwarden contact op met Jappie Sietsma.
Email: j.t.sietsma@nhl.nl
Mobiel: 06-51553919
Website: www.nhl.nl
Meer informatie over de Leergang Bedrijfskunde van TSM:
Schermafbeelding 2016-05-26 om 13.53.48

Gepubliceerd: 6 juli 2016

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.