Sfeer proeven bij de Executive MBA van TSM

Twee weken geleden organiseerde TSM een Proefcollege voor de Executive MBA. Vanuit overal in Nederland waren geïnteresseerden afgereisd naar Enschede om onze sfeer te komen proeven!

We begonnen de avond af met een introductie van het programma door Programmadirecteur Sander Harperink, waarna Eric de Waard, een van de coaches in de Executive MBA, de deelnemers middels een korte interactieve oefening kennis liet maken met persoonlijk leiderschap.

Vervolgens was het woord aan onze alumni! Annemarie VisschedijkRick Luiten en Denise Kroeze-Schopbarteld stonden klaar om alle prangende vragen van de deelnemers te beantwoorden. Zo kwam de werk-, opleiding- en privébalans natuurlijk voorbij, maar bovenal is er inspiratie gedeeld over wát je aan de opleiding zou kunnen hebben; hoe je met behulp van de Executive MBA beter onderlegde strategische keuzes kunt maken als leider en wat de toegevoegde waarde is van het academische kader van waaruit we werken.

Na een korte pauze nam Jeroen Sempel de deelnemers mee in de wereld van Financieel Management. Ook hier zijn mooie discussies gevoerd, bijvoorbeeld over de financiële levenscyclus van bedrijven, het belang van innovatie en werden er discussies gevoerd over onderwerpen die hen bezighielden.

Natuurlijk werd de avond na het proefcollege afgesloten met een gezellige borrel. Wij willen alle deelnemers erg bedanken voor hun komst en voor een onwijs inspirerende avond!

Gepubliceerd: 24 november 2022

Ben jij ook nieuwsgierig naar de Executive MBA van TSM en wil je ook kennis komen maken?

Op 23 juni 2023 organiseren we weer een Proefcollege waar je je nu al voor op kunt geven!


19 jun

Executive MBA

Proefcollege

Aanmelden

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.