Tijdens de buitentraining leer je door middel van allerlei oefeningen je studiegenoten én jezelf beter kennen. Reflectie en feedback staan centraal.

Laat je verrassen tijdens onze buitentraining

Je zou het bij het horen van de naam misschien niet vermoeden, maar de buitentraining is een van de leukste en meest intensieve onderdelen van een opleiding bij TSM Business School. Gedurende 24 uur ga je met je studiegenoten de natuur in om jouw leiderschapsstijl te ontdekken.

Tijdens de buitentraining leer je door middel van allerlei oefeningen je studiegenoten én jezelf beter kennen. Reflectie en feedback staan deze twee dagen centraal. Door uiteenlopende oefeningen en activiteiten krijg je de gelegenheid om te experimenteren met verschillende soorten gedrag. Tegelijkertijd leer je samen te werken met je groep en problemen op te lossen. Zo krijg je meer inzicht in welke stijl van leidinggeven bij jou past en welk effect deze stijl heeft op de groep.

“Wat spel, frisse lucht en leuke klasgenoten wel niet allemaal in beweging kunnen zetten… De buitentraining was meer dan geslaagd.”

De buitentraining maakt onderdeel uit van onze Executive MBA, de Leergang Bedrijfskunde en een groot deel van onze maatwerkprogramma’s.

“Zonder het direct te merken wordt er veel met je leerdoelen gewerkt.”

We willen niet te veel verklappen over de inhoud van de training, want het verrassingselement is een belangrijk onderdeel. Maar het kan maar zo zijn dat er tijdens de training ineens een plaatselijk buitje valt…  Elke buitentraining is weer anders en wordt afgestemd op de leerdoelen van de groep en op het seizoen. Laat je verrassen!

Gepubliceerd: 17 september 2018

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.