Masterclass Amplitief Leiderschap

Praktische informatie

Datum: 28-05-2024
Locatie: UPark Hotel, De Veldmaat 8, 7522 NM Enschede
Tijd: 15:30 – 18:00
Kosten: Gratis, bij no-show brengen we €25,- in rekening

Alumni bijeenkomst Leergang Bedrijfskunde

Hoe kun je je als werkgever/leider positief onderscheiden en succesvoller zijn om verandering te maken? Vanuit bedrijfskundig perspectief sleutelen we veelal (90%) aan de systeemwereld waarin wij als mensen functioneren. Zodra wij hierin niet meer functioneren wordt er vaak gesleuteld aan ons. Maar wat als we ons richten op de fysieke en mentale gesteldheid?

Tijdens deze eerste alumni bijeenkomst neemt alumnus Ingomar Kuiter je mee in de Amplitie toepast binnen jouw organisatie tijdens de Masterclass Amplitief Leiderschap. Vervolgens kan je bijpraten en netwerken met andere alumni tijdens de borrel.

Programma

  • 15.30 uur Ontvangst met koffie/thee
  • 16.00 uur Welkom door Janneke Deterink
  • 16.10 uur Masterclass Ingomar Kuiter
  • 18.00 uur Borrel
  • 19.00 uur Eindtijd

Over de Masterclass

Amplitie richt zich op het versterken en bevorderen van mensen hun fysieke en mentale welbevinden. Aan de hand van een vijftal pijlers komt je met amplitief leiderschap to bedrijfskundige beslissingen waarmee je een enorme impact kan maken op de duurzame inzetbaarheid van je mensen. Daarmee maak je blijvend succes op je organisatie en laat je zien dat investeren in mensen geld oplevert in plaats van dat het geld kost.

Tijdens de masterclass neemt Ingomar je mee in:

  1. Wat is amplitie?

  2. De ervaring vanuit de praktijk. Hoe ver ga je als werkgever en waarom?

  3. Cruciale elementen die bijdragen aan het creëren van een amplitieve organisatie en waarom dit zo belangrijk is.

  4. Het herrijken van je amplitieve kompas.

Deze masterclass geeft je inzichten in het creëren van een mindset waarbij je met het welzijn van mensen voorop nog meer welvaart kunt realiseren.

Over Ingomar Kuiter

Ingomar Kuiter rondde in 2019 de Leergang Bedrijfskunde af. Destijds was hij Operations Director bij Staatvandienst, gevolgd door Managing Director. Sinds 2023 is hij eigenaar van AEDIQ. AEDIQ ontwikkelt loopbanen & leiderschap in organisaties, zij geloven sterk in waarde gedreven ontwikkeling.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.