Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Alumni

Logo tsm2connectTSM Business School blijft graag in verbinding met haar studenten en alumni. TSM2connect is het TSM Alumni netwerk, dat leiderschap vorm geeft vanuit authenticiteit en verbinding, door leiding te geven aan uzelf. TSM2connect is een vereniging voor alle MBA alumni van TSM Business School.

Onze nieuwsgierigheid is een belangrijke drijfveer om nieuwe dingen te blijven ontdekken en uit te proberen waarbij we voortdurend deelnemen in blijvende en tijdelijke netwerken. Deze creatieve manier van leren stelt ons instaat om een belangrijk aandeel te leveren aan een duurzame en innovatieve ontwikkeling van de maatschappij. Met de woorden “echte leiders, ondernemerschap, innovatie, en inspiratie” scherp in het vizier nodigt TSM2connect iedereen uit om de essentie te delen.

Aanmelden

Nog geen lid? Of op de hoogte blijven van alle bijeenkomsten? Meld je hier aan voor TSM2connect.

TSM2connect vind je ook op Social Media:

 

Bestuur TSM2connect

Fenno Passet – Voorzitter
Ronald van de Hoef – Secretaris
Louis Jurjus – Penningmeester
E-mail bestuur: TSM2connect@tsm.nl

Meer weten over TSM2connect?

Bel met Sander Harperink via 088 4898030 of mail naar s.harperink@tsm.nl

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.