TSM_team

TSM-studieadviseur Nalou Cozijn zoekt energieke collega

Gepubliceerd: 2 maart 2022

“Het persoonlijke aspect is belangrijk, het gaat om inlevingsvermogen”

Nalou Cozijn is studieadviseur bij TSM Business School. Een “superleuke baan” zegt Nalou. “Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.” TSM en Nalou zijn op zoek naar een collega-studieadviseur, voor 32 tot 40 uur in de week. Het kantoor van TSM is in Enschede, maar sinds corona is thuis werken ook heel gewoon geworden. “Wij hanteren een hybride-model”, vertelt Nalou. “Maar als je nog moet inwerken, is het fijn als je zoveel mogelijk op kantoor bent. Dat is ook wel zo gezellig.”

Vertel eens Nalou, wie ben je en wat doe je?

“Ik ben Nalou, 36 jaar, ik heb een dochtertje van vijf jaar en woon in Oldenzaal. Ik heb mijn studies Hotelschool en Commerciële Economie afgerond en daarna in diverse hotels gewerkt en bij de Rabobank, als hypotheekadviseur. Nu ben ik alweer bijna drie jaar studieadviseur bij TSM Business School en dat doe ik voor 32 uur in de week.”

Wat doet een studieadviseur bij TSM?

“Als studieadviseur adviseer ik mensen die op zoek zijn naar een opleiding. Zij downloaden een brochure via onze website en dan bel ik ze op, om met ze in gesprek te gaan. In dat gesprek vraag ik wat ze willen, wat hun achtergrond is en dan kijken we samen of en zo ja welk TSM-traject bij ze zou passen. Een eerlijk advies vind ik belangrijk. Als een programma van TSM niet de juiste keuze is, dan zeg ik dat ook. Ik begeleid een kandidaat vanaf het eerste gesprek tot aan de aanmelding. Dat doe ik telefonisch, in een face-to-facegesprek, via whatsapp en in de proefcolleges die ik organiseer, samen met TSM-collega’s, docenten en alumni. De proefcolleges zijn bedoeld om de kandidaten onze sfeer te laten proeven. Na afloop is er altijd een informele borrel en kunnen we gezellig kletsen.”

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

“Nooit hetzelfde. Behalve direct contact met kandidaten en de proefcolleges ben ik verantwoordelijk voor B2B en ben ik het aanspreekpunt voor marketing, doe ik ook nog business-to-businesssales en ben ik verantwoordelijk voor een stukje marketing. Dat betekent sparren met marketing, teksten finetunen, mailingen opzetten en de website regelmatig checken en waar nodig aanpassingen doen, Ik ben dus echt een duizendpoot.”

Wat voor iemand zoek je Nalou?

“We zoeken in de eerste plaats iemand die voor deze baan wil gáán. Ik wil graag iemand die zich helemaal committeert aan studieadvies bij TSM voor een wat langere periode. De collega die ik zoek zal zich in eerste instantie richten op de leadopvolging. Het nabellen van downloads, het mede verzorgen van proefcolleges en het voeren van studieadviesgesprekken. Op termijn zul je je ook op B2B gaan richten en samen met mij netwerkbijeenkomsten gaan bezoeken. Qua persoonlijkheid zoek ik iemand die het leuk vindt om verbinding te leggen met anderen, die energiek is en een doorzetter, dat ben ik zelf ook. Iemand die het leuk vindt om een target te hebben en die nét dat stapje meer zet om het beste eruit te halen..”

Vooral sales dus?

“Ja klopt, het is sales. Maar geen hárde sales. Als jij de goede persoon bent voor deze baan, dan zul je merken dat je mooie contacten met de kandidaten zult hebben. Je bent betrokken bij de ander, denkt mee over diens carrière en op die manier wordt het heel persoonlijk. Ik zie de baan als een combinatie van sales, advies en inlevingsvermogen.”

Hoe zal je nieuwe collega ingewerkt worden?

“Ik neem je – letterlijk en figuurlijk – mee in de salesgesprekken die ik voer. Je luistert mee, ik deel mijn kennis over onze producten en systemen met je en ik zorg ervoor dat je onze doelgroep leert kennen. Daar zul je in het begin je handen vol aan hebben. En als je er over een tijdje aan toe bent om weer iets nieuws te leren, weet dan dat TSM Business School deel uitmaakt van de Freia Groep. Dat is een groep opleidings- en trainingsbedrijven waar je van alles kunt leren.” Nalou lacht “Maar het is niet de bedoeling dat je dan overstapt naar een andere functie, want ik wil heel graag iemand met wie ik de afdeling verder kan uitbouwen.”

Hoe is het om bij TSM Business School te werken?

“Heel fijn. TSM is kleinschalig, heeft een inspirerende werkomgeving en het is lekker informeel. We zijn als team vastbesloten om onze doelen te halen en staan altijd voor elkaar klaar. Bij TSM heb ik alle vrijheid om lekker mijn ding te doen en mijn werk zo in te richten als ik dat wil. Targets zijn duidelijk én belangrijk, maar ik heb veel invloed op het salesproces. Verder is het gewoon heel gezellig hier. We lunchen samen, we wandelen én we zitten op een fijne plek, tegenover de campus, waar ook onze colleges zijn. Daar kunnen we makkelijk even naartoe lopen. We hebben geen kantoortuin, ik heb m’n eigen kantoor, waar de collega’s overigens graag even binnenwippen, want ik ben nogal van de hapjes en de snoepjes.”

Als je denkt dat die baan iets voor je is Nalou, wat moet je dan doen?

“Als je er samen met mij voor wilt gaan, dan nodig ik je van harte uit om jezelf aan mij voor te stellen. Je kan mij bereiken via 06 82193438 en mijn mailadres n.cozijn@tsm.nl. Ik verheug me erop om kennis met je te maken!”

Word jij de nieuwe studieadviseur bij TSM?

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.