TSM geeft ‘Young Leaders of Sustainability’ een boost!

In september heeft TSM voor het vierde achtereenvolgende jaar opgetreden als business partner van de Nudge Leadership Challenge. Maar liefst 75 jonge professionals uit 50 verschillende organisaties, gingen de strijd met elkaar aan. Met als doel om bij de uiteindelijke vijf ‘Best Young Leaders in Sustainability 2015’ te horen.
Tijdens het driedaagse programma spatte de energie ervan af. Het is mooi om te zien hoe deze nieuwe generatie jonge professionals met elkaar samenwerkt, elkaar inspireert, elkaar iets gunt en de passie deelt voor duurzaamheid in de nieuwe economie.
TSM stond tijdens de challenge garant voor een stevige dosis persoonlijke ontwikkeling. Maar liefst 20 competenties waaraan leiders in duurzaamheid moeten voldoen stonden centraal tijdens het online assessment, leiderschap workshops, reflectieopdrachten, observatiesessies en TSM-spreekuren. Op vele momenten tijdens het programma werden de deelnemers beoordeeld op hun leiderschapskwaliteiten, zowel individueel als in teamverband. Dit alles resulteerde aan het einde van het driedaagse programma in de bekendmaking van de vijf  ‘Best Young Leaders in Sustainability 2015’. En hun prijs? Naast de eer gaan deze vijf toekomstige leiders met steun van TSM hun leiderschapskwaliteiten de komende maanden verder aanscherpen in een speciaal voor hun ontwikkeld maatwerkprogramma. En voor de 70 deelnemers die dan toevallig niet bij de winnaars zaten geldt de Olympische gedachte: ‘meedoen is belangrijker dan winnen’.
Foto’s gemaakt door Bibi Veth.

Gepubliceerd: 10 november 2015

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.