TSM bestaat 30 jaar!

Het is alweer 30 jaar geleden dat TSM Business School werd opgericht, met de bedoeling om technische managers breder te leren kijken dan alleen hun inhoudelijke achtergrond. Door ze bedrijfskundig op te leiden, zodat ze de strategie van hun organisatie verder kunnen ontwikkelen en kunnen vertalen naar concrete plannen. Maar minstens zo belangrijk, door ze ook op leiderschapsvlak verder te laten ontwikkelen.

Met alleen bedrijfskundige kennis red je het als leider niet. Een goede leider kent ook zichzelf. Hij ontwikkelt zijn leiderschapskwaliteiten voortdurend en weet deze op het juiste moment en op de juiste manier in te zetten. Deze visie op leiderschapsontwikkeling vormde de afgelopen 30 jaar de kern van onze opleidingen.

Na 30 jaar is onze doelgroep verder uitgebreid, we richten ons niet meer alleen op de technische manager. Daarnaast zijn de theoretische modellen doorontwikkeld, is de context volop aan het veranderen en zijn de opvattingen over goed leiderschap geëvolueerd. Maar in de basis is TSM er nog steeds om krachtige leiders op te leiden die over grenzen heen kunnen kijken, voor en achter de schermen richting kunnen aangeven en zichzelf steeds opnieuw blijven uitvinden.

We kijken met trots terug op:
30 jaar prachtige opleidingen vol reflectie, inspiratie en innovatie
30 jaar enthousiaste deelnemers, die met TSM een flinke stap hebben gezet in hun individuele ontwikkeling
30 jaar fraaie incompany klanten, die met TSM een succesvolle organisatieontwikkeling hebben waargemaakt
30 jaar deskundige, inspirerende en bevlogen docenten, trainers en programma managers
30 jaar met vele betrokken collega ‘s, die dit alles mogelijk hebben gemaakt

De komende 30 weken gaan we ons 30-jarig bestaan met jullie vieren. Hoe we dit precies gaan doen? Dat zullen jullie tijdens het eerste deel van dit nieuwe jaar ervaren!

Gepubliceerd: 27 december 2017

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.