Tijd voor de volgende stap in je carrière?

Werk je al een aantal jaren in dezelfde functie en denk je dat je meer in je mars hebt? Merk je dat je juist de organisatie brede vraagstukken interessant vindt, maar eigenlijk nog niet de achtergrond hebt, om met goed onderbouwde oplossingen komen? Of werk je als leidinggevende vooral vanuit je intuïtie? Als op een van deze vragen, het antwoord ja is, dan kan de Leergang Bedrijfskunde je wellicht helpen bij jouw ontwikkeling.
TSM biedt al jaren de Leergang Bedrijfskunde aan. Een opleiding, waarbij je een schat aan bedrijfskundige kennis opdoet, die je direct leert toepassen op je eigen organisatie. Doordat je eigen organisatie centraal staat bij de uitvoering van de opdrachten, wordt je gedurende de opleiding een interne consultant die vanuit verschillende perspectieven naar bedrijfskundige vraagstukken leert kijken. Naast de bedrijfskundige kant van de opleiding, wordt uitgebreid aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Waar ben jij goed in, hoe ben jij als leider, hoe krijg je mensen in beweging en wat kun jij doen om de samenwerking tussen collega’s te verbeteren? Vragen die uitgebreid aan bod zullen komen. Wij vinden namelijk dat je pas een goed leider kunt zijn, als je naast bedrijfskundige kennis ook over zelfkennis en de juiste vaardigheden beschikt.
“De Leergang Bedrijfskunde biedt een uitgebreide bedrijfskundige basis en helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling”
Opzet opleiding
De lessen van de Leergang Bedrijfskunde vinden plaats op het UT terrein in Enschede. Gemiddeld genomen volg je één avond in de week les. Tijdens deze les, luister je niet alleen naar de docent, maar maak je ook samen met de andere deelnemers de vertaling naar de praktijk. Je leert dus niet alleen van de docent en over je eigen organisatie, maar ook van de andere deelnemers en de aanpak binnen hun bedrijven.
Nieuwe groep
In maart 2017 start er weer een nieuwe groep van de Leergang Bedrijfskunde. Denk jij dat de Leergang jou kan helpen bij de volgende stap in jouw carrière? Download dan nu de brochure. Wil je graag ervaren hoe een les van de Leergang Bedrijfskunde is, dan kun je je aanmelden voor een proefcollege.
Schermafbeelding 2016-05-26 om 13.54.51
 

Gepubliceerd: 8 december 2016

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.