Team

Joop de Vries treedt op als docent Financieel Management binnen het programma Finance for non financials, dat de TSM Business School aanbiedt in samenwerking met NIVE Opleidingen.

Joop de Vries studeerde af in de letteren en economie. Hij was hogeschool- en universitair docent in diverse financiële vakgebieden zoals derivaten, corporate finance, statistiek, financiële rekenkunde, cash management en bedrijfseconomie. Sinds 1998 is hij directeur van onderwijsbureau Exsultet vof. Als auteur schreef hij voor het HBO en WO een aantal studieboeken over uiteenlopende onderwerpen zoals: treasury, corporate finance, swaps en pensioenen. Als publicist is hij verbonden aan het financiële vakblad CM van Vakmedianet. Voor NIVE Opleidingen is hij sinds 1995 actief als docent, scriptiebegeleider en auteur voor alle opleidingen binnen de controllersleerlijn en de treasuryleerlijn.

Op de hoogte blijven en waardevolle artikelen ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en en ontvang een keer per kwartaal interessante artikelen en informatie over onze opleidingen en evenementen.