Sietske Voets wint de Leadership Award

De TSM Leadership Award wordt twee keer per jaar uitgereikt aan een Executive MBA deelnemer die op een uitzonderlijke manier leiderschap heeft getoond door middel van teamplay, een academische bijdrage en een bijdrage aan de eigen praktijk.

Tijdens de diploma-uitreiking van 5 juli 2019 mocht Sietske Voets de award in ontvangst nemen.

Volgens docenten en studiegenoten viel Sietske tijdens de opleiding op door haar bijdrage aan het groepsproces. Ze droeg zowel inhoudelijk als relationeel bij aan de colleges en groepsopdrachten, maar had daarnaast ook oog voor gebeurtenissen in de privésfeer. Met haar gerichte en scherpe feedback heeft ze tijdens de opleiding niet alleen aan haar eigen ontwikkeling gewerkt, maar ook aan die van haar studiegenoten.

We vroegen Sietske om een reactie:

“Het aangaan van een studie naast een fulltime baan is niet iets dat je er even bij doet. Je committeert je aan een traject waar je op voorhand niet van weet wat dit voor betekenis heeft. Natuurlijk waarschuwen mensen je vooraf over de tijd die het in beslag neemt, maar wat dit echt betekent merk je pas in de loop van het traject. Ieder die de opleiding afrondt doet dit door persoonlijk leiderschap te tonen. Zonder dit leiderschap kun je geen drie jaar studie combineren met gezin, werk, vrienden, sport etc. Dit maakt ook dat ieder van ons een leadership award verdient. 

Voor mij staat de leadership award voor de erkenning dat gezien is dat het combineren van al deze facetten mij goed gelukt is. Niet alleen ten aanzien van school met werk, maar ook door betrokken en mezelf te blijven richting mijn netgroep en de intervisiegroep. We weten dat we op elkaar kunnen bouwen. Het is mooi dat dit samenkomt in deze award!”

Over de Executive MBA
De Executive MBA van TSM Business School bevat een unieke combinatie van leiderschapsontwikkeling, bedrijfskundige verdieping en academische vaardigheden. Met de opgedane kennis en nieuwe inzichten ga je direct – dus al gedurende de opleiding – aan de slag in de praktijk: op jouw afdeling, in jouw organisatie. Lees meer over de Executive MBA

Gepubliceerd: 2 augustus 2019

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.