Proefcollege

Toegepaste Bedrijfskunde

Smiling,Happy,Young,Woman,Talking,With,Male,Colleagues,At,Shared

Ben je enthousiast geworden over de Toegepaste Bedrijfskunde wil je ervaren hoe het is om bij TSM te studeren? Kom dan naar ons proefcollege om kennis te maken! Tijdens het proefcollege heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan oud deelnemers en docenten én maak je kennis met mogelijke medestudenten.


Meld je aan

Praktische informatie

Datum: 09-11-2022
Locatie: U-Park hotel, campus Universiteit Twente, Enschede
Tijd: 19:00 - 21:30 uur

Programma

  • 18:45 uur Ontvangst
  • 19:00 uur Welkom door programmadirecteur Sander Harperink
  • 19:15 uur Uitgebreide informatie over Toegepaste Bedrijfskunde
  • 20:00 uur Pauze
  • 20:15 uur Proefcollege
  • 21:30 uur Afsluiting met borrel

Locatie

De Toegepaste Bedrijfskunde vindt plaats in het U-park hotel op de campus van Universiteit Twente, waar de levendigheid van de UT overgaat in de rust van de natuur. Een fijne locatie, met het stadsleven van Hengelo en Enschede op een paar minuten afstand.

Op het uitgestrekte terrein van Universiteit Twente strijden natuur en wetenschap om voorrang. Her en der zie je studenten, professoren en bezoekers ergens naar op weg, of als groepje zittend in het gras ontspannen. Voor jou, als deelnemer, is hier een wereld te ontdekken.

Als deelnemer heb je toegang tot veel campus-faciliteiten, waaronder het openluchttheater, het sportcentrum en de zwembaden. Je kunt cultureel op ontdekkingsreis met de Campus kunstroute. En met een U-Bicycle maak je een fijne fietstocht over de omringende (bos)paden.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.