Proefcollege

Bedrijfskunde voor Young Professionals

Smiling,Happy,Young,Woman,Talking,With,Male,Colleagues,At,SharedBen je enthousiast geworden over Bedrijfskunde voor Young Professionals en wil je ervaren hoe het is om bij TSM te studeren? Kom dan naar ons proefcollege om kennis te maken! Tijdens het proefcollege heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan oud deelnemers en docenten én maak je kennis met mogelijke medestudenten.


Meld je aan

Praktische informatie

Datum: 18-09-2023
Locatie: U-Park hotel, campus Universiteit Twente, Enschede
Tijd: 19:00 - 21:30 uur

Programma

  • 18:45 uur Ontvangst
  • 19:00 uur Welkom door programmadirecteur Sander Harperink
  • 19:15 uur Uitgebreide informatie over Bedrijfskunde voor Young Professionals
  • 20:00 uur Pauze
  • 20:15 uur Proefcollege door Jeroen Sempel
  • 21:30 uur Afsluiting met borrel

Locatie

Bedrijfskunde voor Young Professionals vindt plaats in het U-park hotel op de campus van Universiteit Twente, waar de levendigheid van de UT overgaat in de rust van de natuur. Een fijne locatie, met het stadsleven van Hengelo en Enschede op een paar minuten afstand.

Op het uitgestrekte terrein van Universiteit Twente strijden natuur en wetenschap om voorrang. Her en der zie je studenten, professoren en bezoekers ergens naar op weg, of als groepje zittend in het gras ontspannen. Voor jou, als deelnemer, is hier een wereld te ontdekken.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.