Partnerevent | Art & Inspiration Club | 29 juni

Op 29 juni organiseert de Art & Inspiration Club een netwerkprogramma waarbij een dansvoorstelling Swan Lake wordt gecombineerd met een inspiratiesessie van leiderschapsexpert Marco de Witte. De avond begint met een walking dinner op een inspirerende locatie en eindigt met een netwerkborrel op het toneel.

Choreograaf Jakop Ahlbom en Marco de Witte – TSM docent Verandermanagement voor zowel de MBA als Incompany programma’s – geven in een unieke samenwerking hún visie op de kracht van het ego in situaties dat het er echt om gaat. Hoogmoed, ontsporing en excessen liggen zelfs bij de meest integere mensen op de loer zodra het succes oneindig lijkt en de macht steeds verder groeit. Wat is het patroon?  Hoe gaat men op de cruciale momenten om met de macht van het ego in relatie tot de kracht van authenticiteit?

“Art does not recognize final destinations, neither balanced harmony, it exists in the beauty of hallucinating contrasts and changes.”
Marco de Witte neemt u mee in de leiderschapsthema’s die spelen als de spanning oploopt. Vervolgens wordt u uitgenodigd om de visie van choreograaf Jakop Ahlbom op dit thema te beleven in zijn interpretatie van het Zwanenmeer.

Voor wie?
De Art & Inspiration Club biedt een uitstekende gelegenheid voor innovatieve, ondernemende professionals en managers met een bovengemiddelde interesse voor kunst om elkaar te ontmoeten binnen een inspirerende omgeving. De club organiseert jaarlijks minimaal vier bijzondere bijeenkomsten rond spannende inhoudelijke (leiderschaps)thema’s in combinatie met voorstellingen geselecteerd door ICK, het stadsgezelschap dans van Amsterdam, en Theater de Meervaart.
Initiator van het event is Michiel Nannen, TSM docent Persoonlijk Leiderschap voor zowel de MBA als Incompany programma’s. Mede door de samenwerking van TSM Business School met de Art & Inspiration Club, kunnen we deelname aan deze unieke avond aanbieden voor EUR 95,-  (excl 21% btw) per persoon (normale prijs EUR150,- ). Er geldt een maximum van 100 deelnemers, reserveer dus tijdig uw plek.

Waar en wanneer
Het Art & Inspiration event vindt plaats op 29 juni 2016, begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Het event vindt plaats in Theater de Meervaart, Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam. De exacte locatie en routebeschrijving ontvangt u bij uw bevestiging.

Aanmelden
Aanmelden kan via TSM Programma Coördinator, Margot Knispel. Graag ontvangen wij uw naam, emailadres, telefoonnummer en factuurgegevens. U kunt deze gegevens mailen naar m.knispel@tsm.nl onder vermelding van “Het Art & Inspiration event”.

Gepubliceerd: 9 juni 2016

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.