Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Bedrijfskunde voor Technisch Professionals: een opleiding voor vakspecialisten die zowel hun bedrijfskundige kennis als hun managementvaardigheden willen ontwikkelen. Met deze opleiding verbreed je je bedrijfskundige inzicht én vergroot je je persoonlijke vaardigheden.

Duur

14 avonden verdeeld over 6 maanden

Startdata

27 november 2017 (Leusden)

Instroomeis

HBO-Bachelor, vanaf 1 jaar werkervaring

Heb jij de ambitie om je MSc graad te halen? Je carrière een krachtige boost te geven? In de opleiding Executive MBA (MSc) combineren we academische vorming en persoonlijke groei waardoor je vernieuwing en verandering creëert vanuit je persoonlijke kracht. In de MBA gaat het om vakoverstijgende inzichten, besluitvormingstechnieken en leiderschap.

Duur

24 maanden (excl. pre-master van 6 maanden)

Startdata

19 april 2018 (pre-master, Leusden), 12 april 2018 (pre-master, Enschede)

Instroomeis

HBO-Bachelor & 5 jaar werkervaring

De Leergang Bedrijfskunde van TSM Business School is een praktische bedrijfskundige opleiding die je binnen een jaar kunt afronden. In de Leergang Bedrijfskunde krijg je een brede bedrijfskundige kennis en ontwikkel je (inter-)persoonlijke, communicatieve en groepsdynamische aspecten van leidinggeven.

Duur

1 jaar

Startdata

18 april 2018 (bij voldoende aanmeldingen) (Enschede), 2 oktober 2018 (Enschede)

Instroomeis

HBO-Bachelor & 3 jaar werkervaring

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.