Smiling,Happy,Young,Woman,Talking,With,Male,Colleagues,At,Shared

TSM, de academische Business School van Twente

Maak kennis met onze opleidingen

Als inhoudelijke professional die wil groeien, loop je soms tegen de grenzen aan van je vakkennis en intuïtie. TSM begeleidt al 30 jaar professionals naar bedrijfskundige verdieping en persoonlijke groei. Toegesneden op jouw ambities: Executive MBA-programma, de Leergang Bedrijfskunde en de Basisopleiding Bedrijfskunde. 

Download nu de brochures en maak kennis met de Business School van Twente. Of beleef zelf de sfeer in een proefcollege.

Praktijkgerichte Executive MBA (24 maanden)

We leven in een complexe wereld. Dit vraagt om persoonlijk leiderschap en een brede blik. Met de Executive MBA van TSM Business School ontwikkel je je niet alleen bedrijfskundig, maar vooral ook op persoonlijk en academisch vlak. Jouw dagelijkse praktijk vormt daarbij het uitgangspunt. Daar leer je op een analytische manier naar te kijken, waarna je de feitelijke theorie en je praktijkervaring kunt samenbrengen.

Leergang Bedrijfskunde (12 maanden)

Binnen jouw organisatie heb je een leidinggevende functie, bijvoorbeeld als projectleider, teamleider of directielid. Nu wil je je op zowel bedrijfskundig als persoonlijk vlak ontwikkelen en op een hoger niveau kunnen meepraten binnen jouw organisatie.

De Leergang Bedrijfskunde van TSM Business School is een eenjarige avondopleiding waarin je je bedrijfskundige kennis en vaardigheden verbreedt. Tegelijkertijd leer je (inter)persoonlijke en communicatieve vaardigheden die bijdragen aan jouw succes als leidinggevende. Met een praktijkgericht onderzoek breng je het geleerde vervolgens in de praktijk.

Basisopleiding Bedrijfskunde (6 maanden)

Je bent doorgegroeid naar de rol van inhoudelijk expert en kent je eigen vak door en door. Maar nu wil je meer. Je wilt onderzoeken waar je kansen liggen. Kun je meer invloed krijgen? Hogerop komen misschien? De Basisopleiding Bedrijfskunde helpt je om die vragen te beantwoorden. Je maakt kennis met de belangrijkste bedrijfskundige thema’s, krijgt meer inzicht in jouw rol als professional én je vergroot je zichtbaarheid binnen de organisatie. Volg deze opleiding, verbreed je horizon en ontdek nieuwe carrièrekansen! 

Ben jij je aan het oriënteren naar een opleiding?

Tijdens een proefcollege krijg je gedetailleerde informatie én kun je ervaren hoe het is om deel te nemen aan een opleiding. Een docent uit de opleiding verzorgt een college over een actueel thema uit deze opleiding. Daarnaast krijg je de gelegenheid om van gedachten te wisselen met oud-studenten.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.