Kracht van Executive MBA bevestigd met accreditatie

PERSBERICHT
Enschede 9 september

Kracht Executive MBA bevestigd met accreditatie

Programma TSM Business School: “uniek en toekomstbestendig”

De Executive MBA van TSM Business School (TSM) is begin september opnieuw geaccrediteerd. De NVAO (nederlands-vlaamse accreditatie organisatie) heeft de Executive MBA wederom erkend als een wetenschappelijke master. Hierdoor mogen deelnemers na afronding de Master of Science (MSc.) graad voeren.

Het visitatiepanel van de NVAO vindt de visie en het profiel van de Executive MBA uniek en toekomstbestendig. “Deze hoogwaardige erkenning bevestigt onze visie op opleiden, onze wijze van kijken naar de veranderende maatschappij én wat dit vraagt van de nieuwe generatie leiders”, aldus Sander Harperink, programmadirecteur Executive MBA.
Troefkaart van het programma is volgens het panel het persoonlijk ontwikkelingstraject. Dit traject bevordert de leiderschapsontwikkeling van de deelnemers waarbij zij het beste uit zichzelf en de organisatie halen. Met deze accreditatie bekrachtigt TSM haar unieke positie als de praktijkgerichte, academische business school in Nederland.

Gepubliceerd: 7 september 2016

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.