Kids4U wint innovatie- en duurzaamheidsprijs

In de laatste fase van de Executive MBA van TSM Business School staat een groepsopdracht op het programma, waarin het realiseren van een innovatief project met hoge maatschappelijke relevantie centraal staat.
In het kader hiervan zijn MBA deelnemers Judith Besten, Patrick Immerzeel, Richard Kievits en Frank de Nobel een uniek Kids4U project gestart.
Kids4U is erop gericht om met kleine burgerinitiatieven, ontstaan door het betrekken en in hun kracht zetten van kinderen, een beweging tot stand te brengen binnen Nederlandse multiculturele samenleving. Het project zet kinderen in hun kracht door ze oplossingen te laten bedenken voor maatschappelijke problemen. In de keuze voor het project heeft het team zich laten leiden door hun collectieve ambitie, met daarin kernwaarden als: maatschappelijk, kinderen, verbinding, mensen in kracht zetten/laten groeien, behulpzaamheid en samenwerken.
‘Kids4U heeft de innovatie en duurzaamheidsprijs van TSM Business School gewonnen omdat ze op creatieve wijze de buitenwereld betrokken hebben bij het project en een mooi product hebben ontwikkeld met scholen en de stakeholders daarvan. Gedurende het project hebben ze echt iets in gang gezet, de doelgroep actief betrokken en op zo’n manier dat de doelgroep daar zelf mee door kan gaan’.
Een felicitatie voor alle deelnemers!
Volg Kids4U via Twitter

Gepubliceerd: 5 november 2015

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.