Is jouw medewerker toe aan de volgende stap?

Herken je dat? Je bent leidinggevende en hebt een medewerker met een technische achtergrond die klaar is voor een volgende stap binnen de organisatie. Om die stap te kunnen zetten heeft hij of zij echter kennis en vaardigheden nodig, die in zijn of haar technische opleiding niet aan bod zijn gekomen.

Bedrijfskunde voor Technisch Professionals
Voor medewerkers met dit profiel hebben wij de opleiding Bedrijfskunde voor Technisch Professionals ontwikkeld. In 6 maanden worden op een praktijkgericht manier alle kennis en vaardigheden aangereikt, die hij of zij nodig heeft om zich verder te ontwikkelen:

  • Financieel Management
  • Strategisch Management
  • Organisatiemanagement
  • Projectmanagement
  • Persoonlijke leiderschap
  • Effectief communiceren

Een belangrijk onderdeel van de opleiding is de bedrijfsopdracht. Met deze opdracht wordt de opgedane kennis direct toegepast binnen de eigen praktijk. De organisatie krijgt een advies op maat voor een relevant probleem en plukt daarmee direct de vruchten van deze opleiding.

Deelnemersprofiel
Bedrijfskunde voor Technisch Professionals is geschikt voor HBO-ers met minimaal 1 jaar werkervaring. En voor medewerkers die geen HBO-opleiding hebben afgerond maar met enige jaren werkervaring op HBO-niveau.

Meer weten?
Vraag dan de brochure aan en ontvang meer informatie over o.a. het programma en de kosten van de opleiding. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de opleiding die start op 27 november in Leusden. Het volgende startmoment is op 14 mei 2018.

Gepubliceerd: 7 november 2017

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.