Inspiratiesessie 24 november: de schaduwkanten van leiderschap

Op 24 november organiseert TSM Business School in samenwerking met de Art & Inspiration Club een inspiratiesessie waarbij een dansvoorstelling Swan Lake wordt gecombineerd met een inspiratiesessie over de schaduwkanten van leiderschap. Wat is de kracht van het ego in situaties dat het er echt om gaat. Hoogmoed, ontsporing en excessen liggen zelfs bij de meest integere mensen op de loer zodra het succes oneindig lijkt en de macht steeds verder groeit. Wat is uw patroon?
In een unieke ambiance, waarin u de wereld achter de schermen van een groot theater leert kennen, nemen leiderschapsexpert Michiel Nannen (tevens docent Persoonlijk Leiderschap bij TSM Business School) en ondernemer Regina Nieuwmeijer (tevens alumnus TSM Business School) u mee in de leiderschapsthema’s die spelen als de spanning oploopt.
Vervolgens wordt u uitgenodigd om de visie van choreograaf Jakop Ahlbom op dit thema te beleven in zijn interpretatie van het Zwanenmeer. Ahlbom creëert met dansgezelschap ICK zijn eigen Swan Lake twee contrasterende werelden: de surreële droomwereld van de zwanenvrouw, die zich afspeelt in de duisternis van het bos, en een witte formele wereld van de prins, waarin alles strikt en afgemeten is.
Voor wie?
Bestuurders, managers, ondernemers en professionals die affini­teit hebben met kunst en cultuur. Die hun aanpak en denkwijze op een vernieuwende en creatieve manier willen delen, ter discussie stellen en nieuwe inspiratie willen opdoen. Een groep mensen die vele overeenkomsten vertoont met de denkwijze van TSM Business School, daarom organiseren we als partner dit bijzondere event.
Investering
De investering voor deelname aan deze bijeenkomst, inclusief diner, voorstelling en borrel bedraagt slechts EUR 95,- (excl. 21% BTW) per persoon. Er geldt een maximum van 100 deelnemers, dus tijdig reserveren is belangrijk.
Waar en wanneer
Het Art & Inspiration event vindt plaats op 24 november 2016, begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Het event vindt plaats in het Wilminktheater, Wennink­gaarde 40-42, 7511 PH Enschede
Aanmelden
U kunt zich op twee manieren aanmelden: via www.wilminktheater.nl/a&i of stuur een e-mail naar: t.geerdink@wilminktheater.nl.

Gepubliceerd: 14 oktober 2016

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.