Impressie diploma-uitreiking Executive MBA

Op 17 december namen acht Executive MBA’ers hun diploma in ontvangst. Nadat de deelnemers ’s ochtends hun individuele en groepsprojecten hebben gepresenteerd, stond de middag in het teken van de diploma-uitreiking en de uitreiking van de ‘Leadership Award’ en de ‘Sustainable Innovation Award’. De middag werd feestelijk afgesloten met een borrel.

Wie zijn afgestudeerd?
Lodewijk Esser – Siers Groep Oldenzaal B.V.
Esther Konijn – Sein
Daniel Haarhuis – NTP Infra B.V.
Dirk Yeb Reitsma – Medisch Centrum Leeuwarden
Durk Klopstra – HKV Lijn in water
Erna Engelen – Saxion University of Applied Science
Niels Kentie –  Stichting Opvangcentrum Purmerend
Jan Kloosterman – Jacobus Fruytier Scholengemeenschap

Foto: V.l.n.r.: Sander Harperink (TSM), Niels Kentie, Esther Konijn, Daniel Haarhuis, Erna Engelen, Lodewijk Esser, Jan Kloosterman, Durk Klopstra, Dirk Yep Reitsma.MBA56diplomering171215-0191

Leadership Award
Erna Engelen heeft de prestigieuze Leadership Award mogen ontvangen. Zij heeft tijdens de MBA leiderschap getoond door haar rolvervulling in de groep; haar mede MBA-ers gaven aan dat ze nadrukkelijk de verbinding tussen mensen zoekt.
Sustainable Innovation Award
TSM staat voor duurzame vooruitgang, daarom reiken we tijdens de diploma-uitreiking de Sustainable Innovation Award uit aan de netgroep die het meest duurzame concept heeft ontwikkeld. Deze keer ging de award naar de groep van Jan Kloosterman, Wilma Koopman, Dirk Yep Reitsm en Rik Nieuweweme. Zij hebben een duurzaam inkoopbeleid rondom inkoop(processen) ontwikkeld. Met het thema duurzaam inkopen is de afdeling inkoop van de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap bereid een stap verder te gaan met betrekking tot huidige transacties. Zij willen met leveranciers explorerend op zoek gaan naar meer/andere mogelijkheden dan alleen financiële transacties. Uit handen van TSM kregen de groepsleden een de duurzame Waka Waka lamp uitgereikt.
Foto-impressie van de diploma-uitreiking:

Op de pagina-afbeelding staan v.l.n.r.: Durk Klopstra, Esther Konijn en Dirk Yep Reitsma

Gepubliceerd: 3 februari 2016

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.