Impressie diploma-uitreiking 1 juli 2016

Op 1 juli namen maar liefst 22 deelnemers het MBA diploma in ontvangst. In de ochtend presenteerden de deelnemers het Individuele Afstudeer Project en het Duurzame Innovatie Netwerk Project. De middag stond in het teken van de diploma-uitreiking alsmede de uitreiking van ‘Leadership Award’ en de ‘Sustainable Innovation Award’. Met tot slot een feestelijke afsluiting.

Wie zijn afgestudeerd?

MBA 57 MSc. Karel Blom Fontys
MBA Mathia Brandsma Visschedijk Schoonmaak B.V.
MBA Jos Hubers GGZ ingeest
MSc. Koen Knufing MarkuBouw
MSc. Evelien Koops Saxion Hogeschool
MSc. Tanja Lendzion Antea Group Nederland
MBA Mark Luttikhuis Wouter Witzel Eurovalve
MSc. Eduard Monteban Ziekenhuisgroep Twente
MSc. Hans Neervoort FPC de Oostvaarderskliniek
MSc. Regina Nieuwmeijer XL10 Training | Opleiding BV en DOC Opleiding & Training BV.
MSc. Guido Perik Saxion Hogeschool
MSc. Cas van der Sande Saxion Hogeschool
MSc. Giny Steggink Saxion Hogeschool
MSc. Tim Waijers Engie
MSc. Bjorn Wolters Dusseldorp
MSc. Trea Zeevaart Sprengenland Wonen
MBA 56 MSc. Wilma Koopman Saxion Hogeschool
  MSc. Rik Nieuweweme Ziekenhuisgroep Twente Vastgoed
MSc. Heinze Sikkema Ons Middelbaar Onderwijs
MSc. Corinne Sebregts Medisch Centrum Leeuwarden
MBA 54 MBA Joost Veenstra Friesland College
MBA 51 MBA Barbara Koenis Ziekenhuisgroep Twente


Leadership Award
De Leadership Award werd uitgereikt aan Hans Neervoort. Hans had een actieve rol tijdens de colleges en met zijn scherpe feedback slaagde hij er telkens weer in zaken vanuit een ander oogpunt te belichten. Tevens heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het groepsproces & leerklimaat. De Leadership Award gaat uit naar een persoon die op een bijzondere wijze een bijdrage heeft geleverd aan de groep. Dit kan zijn vanwege iemands rol als teamplayer of vanwege iemands bijdrage in de praktijk of een academische bijdrage.
Sustainable Innovation Award
TSM staat voor duurzame vooruitgang, daarom reiken we tijdens de diploma-uitreiking de Sustainable Innovation Award uit aan de netgroep die het meest duurzame concept heeft ontwikkeld. Deze keer ging de award naar de groep van Pim van Breukelen, Giny Steggink, Hans Neervoort, Evelien Koops en Tim Waijers. Zij hebben een online leeromgeving vertaald en aangepast voor jeugdgevangenissen in Oekraïne. Uit handen van TSM kregen de groepsleden een duurzame Waka Waka uitgereikt.
Enkele citaten van afgestudeerden
Karel Blom: “De diversiteit van de groep mét het hoge niveau van opleiding en docenten maken de afgelopen periode een fantastische leerervaring.”
Eduard Monteban: “De gehele opleiding sloot in al haar aspecten goed op elkaar aan, zo was de overgang van de Business & Science module op fase 1 en vervolgens fase 2 van de MBA naadloos, Datzelfde geldt ook voor de buitenlandsreis in Hongkong. Zelf heb ik veel aan het Lanting-model gehad, waarbij ik heb geleerd te schakelen tussen wetenschap en management. Ook dit model ben ik consistent in de gehele opleiding tegengekomen.”
Jos Hubers: “Ik heb geleerd intuïtief te blijven én in concepten te denken, ik onderbouw zaken mede met theorie.”
Evelien Koops: “Ik zie de opleiding als een grote golf waar je midden in staat. Je probeert continu te balanceren tussen werk, opleiding en privé. En om de golf de baas te blijven heb je veel lef nodig, want een MBA kost veel energie en discipline, maar het levert ook veel op. Vooral Management van Zelf is voor mij een heel belangrijk onderdeel in de opleiding geweest.”
Regina Nieuwmeijer: “Als ondernemer mag ik graag direct aan de slag gaan, echter heb ik de MBA een nieuw balans gevonden: ik kijk voortaan een stuk verder vooruit en duik dieper in de materie voordat ik aan de slag ga.”
Cas van der Sande: “Zowel de meerwaarde als de betrekkelijkheid van onderzoek hebben mij verder gebracht. Tijdens onderzoek heb ik dit aan den lijfe ervaren, ik citeer dan ook graag Embro’s Pears: Education discloses the wise and diguises from the foolish their lack of understanding.”
Foto-impressie van de diploma-uitreiking:

Gepubliceerd: 25 juni 2016

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.