TSM heeft IBO Business School overgenomen

TSM Business School heeft op 1 juli 2023 IBO Business School overgenomen. Waar IBO onder Freia Groep een groot aantal jaren als zelfstandige organisatie functioneerde, is nu de keuze gemaakt om de krachten van IBO en TSM te bundelen.

Achtergrond van de overname is dat Freia Groep ervoor heeft gekozen om het aanbieden van bedrijfskundige programma`s verder te concentreren, om zo een sterkere positie in de markt te creëren. Met het opgaan van IBO in TSM komt een einde aan de het Instituut voor Bedrijfskundige Opleidingen, zoals dat in 1975 werd opgericht door Gert Pieter Boogaard en Leonardus Antonius de Vries.

Het bedrijf beleefde grote successen, onder meer met het populaire Executive MBA Programma, dat indertijd door Intermediair werd uitgeroepen tot beste MBA van Nederland. TSM zal zorgdragen dat zowel de historie als de relatie met klanten en alumni IBO bewaard blijven en hen persoonlijk informeren.

Vragen of advies?

Heb je vragen over bovenstaande bericht? Over TSM? Stel ze gerust. Neem contact via info@ibo.nl of bel 053 – 240 4000.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.