Workshop Navigate

Ben jij betrokken bij een transitie binnen jouw organisatie? Zijn de uitdagingen waar jouw organisatie voor staat van een andere orde en complexiteit dan het type uitdagingen waar jullie tot nu toe voor gesteld stonden? Dan is de workshop rond het – net verschenen – boek ‘Navigate: een gids voor leiders in complexe tijden’ voor jou een echte aanrader!

Philippe Bailleur en Annette Meulmeester – de auteurs van Navigate – nemen je mee in hoe de toenemende complexiteit van de uitdagingen waar organisaties zich voor gesteld zien, op meerdere vlakken iets wezenlijks anders vraagt. Je krijgt nieuwe lenzen aangereikt om sneller te ontdekken waar je hebt te interveniëren om je organisatie in ontwikkeling te brengen. Je krijgt meer zicht op welke aspecten van je organisatie de bandbreedte voor verandering bepalen. Leiderschap is er eentje van maar zeker niet de enige.

Wil je het boek graag aanschaffen dan kan dat via deze link.

 

Je kan je helaas niet meer aanmelden voor deze workshop.

Praktische informatie

Datum: 22-11-2023
Locatie: Bilderberg Groot Heideborgh, Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen
Tijd: 13:30
Kosten: Gratis, bij no-show brengen we €55,- in rekening

"Are you ready to navigate?

Kom erachter tijdens deze boeiende middag. Het belooft een verhelderende, verdiepende en afwisselende sessie te worden.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.