Diploma-uitreiking Executive MBA

Voor een 16-tal MBA studenten was 7 juli 2017 een heuglijke dag. Op deze zomerse dag namen zij met gepaste trots hun Executive MBA diploma in ontvangst.

Postersessie & Netgroep Presentaties
De dag begon met een postersessie van de individuele projecten en presentaties van de netgroep projecten. Een mooi moment voor de deelnemers om aan hun familie te laten zien waar ze zo druk mee zijn geweest de afgelopen tijd.

Diploma Uitreiking
In de middag was het tijd voor dat waar het echt om draait: de diploma uitreiking. Onder het toeziend oog van partners, kinderen (sommigen nog geen maand oud!), ouders en collega’s werden de diploma’s officieel uitgereikt en ondertekend. Sander Harperink, Programma Directeur van de MBA, zette de prestaties van de deelnemers kracht bij met persoonlijke woorden. Traditiegetrouw werden daarna de Leadership Award en de Sustainable Innovation Award uitgereikt.

Leadership Award
De leadership award is een prijs voor de deelnemer die in het algemeen heeft bijdragen aan de MBA en die heeft laten zien het meest te beschikken over de eigenschappen teamplay, academisch inzicht en een praktische aanpak. Dit jaar werd de award gewonnen door Rosalinde van Ruth.
Medestudenten, TSM coaches, module coördinatoren & het programma management roemden Rosalinde onder andere om haar sociale vaardigheden, gevoel voor humor, het tonen van leiderschap en haar bewezen bijdrage aan haar eigen werk in de praktijk en de wetenschap in het algemeen.

Sustainable Innovation Award
De Sustainable Innovation Award wordt uitgereikt aan de netgroep die het meest duurzame concept heeft ontwikkeld. Deze award is gewonnen door Elsbeth Stiekema, Ilse Drijfhout, Rosalinde van Ruth, Annemieke Ros en Elsbeth ter Laak met het concept getiteld ‘Beter Leren Denken – Filosoferen op de Basisschool’. Met dit concept hopen ze basisschoolkinderen meer vaardigheden en houdingen bij te brengen waar zij de rest van hun leven profijt van hebben.

Elsbeth, Ilse, Rosalinde, Annemieke en Elsbeth ontvingen van TSM directeur Annelieke Achterberg-Geerdink een Waka-Waka, een duurzaam cadeau dat elektriciteit brengt op plekken waar dit nog niet beschikbaar is.

Gepubliceerd: 1 september 2017

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.