“De Leadership Award is een mooi teken dat ik het mezelf niet te moeilijk moet maken"

16 December jongstleden was een feestelijke dag! De afgestudeerde deelnemers van Executive MBA groep 58 ontvingen die dag hun diploma. Deze middag werd ook de ‘leadership award’ uitgereikt aan één van de deelnemers uit de groep. De winnaar wordt hiervoor genomineerd door mededeelnemers, docenten en coaches uit de MBA. Criteria zijn: teamplay, de academische – en praktijk bijdrage. Het is altijd een deelnemer die een bijzonder plaats heeft ingenomen in de groep en daarbij voor verbinding en een leerklimaat met impact heeft gezorgd. Dit keer ging de award naar Loek Wisseborn, MBA groep 58. Loek is interim manager en partner bij MPM Business Navigators, een collectief van zelfstandig managers in de techniek. We hebben Loek gevraagd om een reactie.
“Ik was overdonderd met de toekenning van de Award. En tegelijk erg trots en dankbaar. Dat ik de Award op voordracht van medestudenten en docenten heb gekregen maakt het voor mij extra speciaal. Blijkbaar is de manier waarop ik in de opleiding mijn bijdrage in de groep heb geleverd, voor anderen aansprekend geweest. Ik probeer in mijn werk ook inspirerend en leidend te zijn. Maar omdat ik soms erg kritisch naar mezelf ben, vergeet ik wel eens dat als me iets niet helemaal goed afgaat, ik goed genoeg ben. De award is een mooi tastbaar teken dat ik het mezelf niet te moeilijk moet maken. Los van de nominatie door de groep is het ook dankzij de veiligheid die ik in diezelfde groep voelde, dat ik mezelf open durfde te stellen over mijn ideeën en twijfels. Dat was een essentiële voorwaarde om echt te leren op persoonlijk vlak. Ik denk dat mijn openheid, leergierigheid en mijn interventies in bepaalde lessituatie gewaardeerd werden en anderen ook hebben geprikkeld actief deel te nemen in de opleiding.”

Gepubliceerd: 1 februari 2017

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.