Cadeautjes voor in mijn rugzak met zelfvertrouwen

Tine-Loes Hemmes wint de Leadership Award

De TSM Leadership Award wordt twee keer per jaar uitgereikt aan een Executive MBA deelnemer die op een uitzonderlijke manier leiderschap heeft getoond door middel van teamplay, een academische bijdrage en een bijdrage aan de eigen praktijk.

Tijdens de diploma-uitreiking van 12 december 2018 mocht Tine-Loes Hemmes de award in ontvangst nemen. Volgens docenten en studiegenoten viel Tine-Loes tijdens de opleiding op door haar enthousiasme, gedrevenheid en haar oprechte betrokkenheid bij haar medestudenten. De kennis die ze in de opleiding heeft opgedaan, bracht ze direct in de praktijk bij het opzetten van een nieuwe vestiging van het Duitse concern waar ze voor werkt.

Voor Tine-Loes kwam de Leadership Award als een grote verrassing: “Ik was er zo van overtuigd dat degene die ik voor de award had genomineerd zou winnen, dat ik heel erg verbaasd was toen mijn naam op het scherm kwam. Ik heb zoveel mooie mensen mogen ontmoeten tijdens de studie, waarvan ik nog steeds vind dat zij de award dubbel en dwars hadden verdiend.”

Het winnen van de award heeft vaak veel impact op de winnaar of winnares. En dat is ook precies het doel ervan. We willen de deelnemers stimuleren om het gedrag dat ze in de opleiding hebben laten zien ook na de opleiding vast te houden. Voor Tine-Loes heeft de award een grote betekenis: “Het feit dat anderen me nomineerden en zulke mooie dingen over mij zeiden/schreven zijn heel speciaal. Allemaal cadeautjes die ik in mijn rugzak met zelfvertrouwen heb gestopt. Juist hierdoor ben ik me nog meer bewust geworden van de kracht van ‘mezelf zijn’ en de bijdrage die ik daarmee aan mijn omgeving kan leveren.

Zo merk ik in mijn dagelijkse praktijk dat ik, door het winnen van de award, vooral meer in mezelf ben gaan geloven, een soort van hernieuwd zelfvertrouwen. Ik weet dat ik voor mezelf mag opkomen en dat heeft me in de praktijk de laatste tijd ook al het nodige gebracht. Dit komt natuurlijk niet alleen door de award, maar de gehele studie en de mensen die ik heb mogen leren kennen. Ik blijf mezelf en wil ook graag anderen inspireren zichzelf te blijven en daarmee daadkrachtig op te treden.

Toen de award werd uitgereikt waren mijn vriend, moeder en mijn twee zussen erbij. En wat waren ze trots! Daar waar ik het totaal niet had verwacht, hadden zij ‘stiekem’ gedacht dat ik de award wel zou kunnen winnen. Mooi hoor, dat je zulke mensen achter je hebt staan die gewoon volledig in jou geloven. Maar ook anderen in mijn omgeving aan wie ik het vertelde waren heel erg blij voor mij en gaven aan dat ze vonden dat ik het dik verdiend had. Heel bijzonder! En dat een aantal medestudenten dan tijdens het fotomoment zeggen… tuurlijk hebben wij op jou gestemd… dat vond ik nog wel het grootste compliment!”

Over de Executive MBA
De Executive MBA van TSM Business School bevat een unieke combinatie van leiderschapsontwikkeling, bedrijfskundige verdieping en academische vaardigheden. Met de opgedane kennis en nieuwe inzichten ga je direct – dus al gedurende de opleiding – aan de slag in de praktijk: op jouw afdeling, in jouw organisatie. Lees meer over de Executive MBA

Gepubliceerd: 14 maart 2019

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.