Bedrijfskunde voor Technisch Professionals

Na 67 succesvolle groepen ‘Management voor jonge Ingenieurs’ en een inhoudelijk doorontwikkeling eind 2015, krijgt de opleiding met deze nieuwe naam ook de uitstraling die daarbij past: Bedrijfskunde voor Technisch Professionals. Als technisch professional wordt er veel van je gevraagd. De werkdruk ligt hoog en alles moet sneller, efficiënter en innovatiever. Daarnaast ben je ambitieus en vind je het belangrijk om niet stil te staan. Hoe zorg je ervoor dat je grip houdt op je eigen werk en je carrière?
De opleiding is specifiek ontworpen voor drukbezette technisch professionals die buiten de kaders van hun vakspecialisme willen denken. In 14 avonden nemen wij je mee in de wereld van bedrijfskunde en persoonlijke effectiviteit. Je maakt kennis met strategisch- en organisatie management, financieel management en ontwikkelt een nieuwe kijk op projectmanagement. Daarnaast ontdek je jouw krachten en valkuilen en helpen we je effectiever te communiceren.
Niveau:             Post HBO certificaat
Duur:                14 avonden verdeeld over 6 maanden
Startdata:         10 oktober 2016 in Leusden, 17 oktober 2016 in Enschede
Proefcollege:    10 mei 2016 in Enschede, 6 juni 2016 in Leusden en 14 juni 2016 in Eindhoven
Wil je meer weten?
Download de brochure of neem contact op met Ilse Niesink i.niesink@tsm.nl of 088 489 8021

Gepubliceerd: 9 mei 2016

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.