Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Studieadvies

Starten met een opleiding moet een weloverwogen en breed gedragen besluit zijn. Naast uzelf moet ook uw werk als privé omgeving achter uw keuze staan. Om u een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden van onze opleidingen gaan onze studieadviseurs graag met u in gesprek. Zij kunnen u een goed beeld geven van wat u kunt verwachten en waar u na afronding van de opleiding staat. In een vrijblijvend gesprek lichten ze graag de opzet, werkwijze en studiebelasting toe en bekijken ze samen met u de mogelijkheden voor een passend opleidingsprogramma.

 

Neem vrijblijvend contact op met:

Nick van Hannen
088 – 489 80 44
n.vanhannen@tsm.nl

 

Proefcolleges

Wilt u ervaren wat deelname aan een van onze opleidingen inhoudt? Dan bent u van harte welkom op één van onze proefcolleges. Een proefcollege is een uitstekende mogelijkheid om gedetailleerde informatie over de opleidingen van TSM te verkrijgen én te ervaren hoe deelname aan een van onze programma’s is.

Meld u hier aan voor een van onze proefcolleges

Deel deze pagina

Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Ze combineren kennis, meningen en gevoelens. Ze kennen zichzelf in relatie tot de ander en de steeds veranderende omgeving. Ze blijven hun leiderschap steeds opnieuw uitvinden. Bij TSM leiden we deze leiders op. Vanuit hun eigen kracht. Zodat ze voor én achter de schermen de richting kunnen aangeven.

TSM Business School

True Leadership