Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Studieadvies

Starten met een opleiding moet een weloverwogen en breed gedragen besluit zijn. Naast uzelf moet ook uw werk als privé omgeving achter uw keuze staan. Om u een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden van onze opleidingen gaan onze studieadviseurs graag met u in gesprek. Zij kunnen u een goed beeld geven van wat u kunt verwachten en waar u na afronding van de opleiding staat. In een vrijblijvend gesprek lichten ze graag de opzet, werkwijze en studiebelasting toe en bekijken ze samen met u de mogelijkheden voor een passend opleidingsprogramma.

 

Neem vrijblijvend contact op met:

Nick van Hannen
088 – 489 80 44
n.vanhannen@tsm.nl

 

Proefcolleges

Wilt u ervaren wat deelname aan een van onze opleidingen inhoudt? Dan bent u van harte welkom op één van onze proefcolleges. Een proefcollege is een uitstekende mogelijkheid om gedetailleerde informatie over de opleidingen van TSM te verkrijgen én te ervaren hoe deelname aan een van onze programma’s is.

Meld u hier aan voor een van onze proefcolleges

Deel deze pagina

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.