Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

"De studie en de diversiteit onder de deelnemers geeft een brede kijk op bedrijfskundige vraagstukken. Vanzelfsprekend moet je rekening houden met een intensief studiejaar, maar door de gekozen onderwijsvorm van TSM vind ik het goed te combineren met andere zaken."

Brigitte Pouwels

Account Director, Yacht BV

"Belangrijkste leermoment voor mij was dat je pas een ander kunt managen, als je jezelf kunt managen. En op de plek van het woord ‘managen’, kun je ook heel veel andere woorden zetten. Bijvoorbeeld: leidinggeven, begrijpen, inspireren, coachen, ontwikkelen etc."

René Bussink

Vestigingsmanager, Coach, Consultant, Geofox-Lexmond en ReneSans

"Op dit moment voel ik me als een vis in het water. Ik zie het als een uitdaging continue te veranderen met als doel het verbeteren van de zorg voor de patiënt."

Heidi Witbreuk

Clustermanager, Medisch Spectrum Twente

"Ik had mij ingesteld op een jaar ‘vol gasgeven’. Alles uit mezelf halen en hard werken, maar ook zeker genieten van alles wat werd aangereikt. Af en toe wist ik van voren niet meer of ik van achteren nog leefde, maar de resultaten maakten alles meer dan goed."

Ben Steenwijk

Directeur, 4Focus

"Het belangrijkste dat ik geleerd heb tijdens de MBA is dat de sleutel tot succes in jezelf ligt, dat groei echt van binnenuit komt en dat er vele wegen zijn, maar dat je de weg moet volgen die bij je past!"

Saskia van Dongen

Clustermanager Bedrijfsvoering, Karakter

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen.

"TSM Business School staat voor mij onder andere voor het bereiken van verbinding en gezamenlijke inzichten om tot verandering te komen."

Jos van Dam
Strategisch adviseur DHV

Deel deze pagina

Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Ze combineren kennis, meningen en gevoelens. Ze kennen zichzelf in relatie tot de ander en de steeds veranderende omgeving. Ze blijven hun leiderschap steeds opnieuw uitvinden. Bij TSM leiden we deze leiders op. Vanuit hun eigen kracht. Zodat ze voor én achter de schermen de richting kunnen aangeven.

TSM Business School

True Leadership