Vacature | Programmacoördinator Incompany

Enschede, 32 – 40 uur

Werken aan je eigen ontwikkeling en die van anderen. Als Programmacoördinator Incompany bij TSM Business School heb je een sleutelrol in de uitvoering van opleidingsprogramma`s. Je weet de diverse programma’s zo te organiseren dat onze deelnemers op de best mogelijke manier hun studieresultaat weten te behalen. Je bent de spin in het web tussen de klant, programmamanager, deelnemers en docenten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van diverse programma`s en aarzelt niet om verantwoordelijkheid te nemen voor een perfecte organisatie van jouw projecten. Een nauwe samenwerking en continue afstemming met de programmamanager, die eindverantwoordelijk is voor het betreffende opleidingsprogramma, zijn hierbij essentieel.

Als Programmacoördinator IC bij TSM

 • ben jij het organisatorisch aanspreekpunt voor deelnemers (klant), docenten en opleidingslocaties. Hierin werk je nauw samen met de programma manager (eind- verantwoordelijke) om het programma zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de klant;
 • Zorg je voor een goede voorbereiding van een te starten programma. Daartoe maak je een programmaplanning (rooster), vind je passende locaties en leg je deze vast, plan en bevestig je docenten. Je informeert de deelnemers en onderhoud contact met hen en opdrachtgevers over eventuele wijzigingen;
 • Ben je veelvuldig in contact met locaties en docenten over arrangementen, deelnemersaantallen, zaalinrichting en wensen van de klant;
 • Ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de projectbegroting;
 • Verwerk je de evaluaties van de deelnemers en onderneem je benodigde acties hierop.
 • Beheer je de digitale leeromgeving van de opleidingen.

Wij zoeken iemand die sterk is in plannen en organiseren, nauwkeurig te werk gaat en uitstekende communicatieve vaardigheden heeft. Als schakel tussen alle betrokkenen moet je het overzicht kunnen bewaken, snel kunnen schakelen en prioriteiten kunnen stellen. Je weet van aanpakken, bent proactief en stressbestendig. Je werkt in een ondersteunende functie, voornamelijk vanuit kantoor, waarbij jouw rol cruciaal is voor de succesvolle uitvoering van het programma op locatie.  Het geeft je een kick als een ontwikkelprogramma perfect verloopt door jouw voorbereidende werk en haalt er plezier uit om door een flexibele houding tot slimme oplossingen te komen als de (veranderende) omstandigheden daarom vragen. Je bent iemand die stevig staat, positief kritisch is en een gezonde dosis nieuwsgierigheid heeft. Je begrijpt dat deze rol een flexibele instelling vraagt en dat je af en toe een kick-off van een seminar zult bijwonen. Tot slot beschik je over goede computervaardigheden en voel je je thuis in de digitale wereld ivm e-learning.

 

Wij zijn TSM Business School en we verzorgen al meer dan 30 jaar vernieuwende en effectieve ontwikkeltrajecten op maat. De kern van onze maatwerktrajecten is het ontwikkelen van mensen binnen een organisatie. Hierdoor kunnen organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd en wordt bijgedragen aan het toekomstbestendig maken van de organisatie. Dat doen we door unieke leerinterventies te ontwerpen en uit te voeren, die aansluiten op de specifieke ontwikkelbehoeften van de organisatie. Daarmee worden de mensen en de organisatie verder gebracht.

Wij bieden

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie;
 • Een informele en plezierige werksfeer;
 • Samenwerking in een klein en hecht team met korte lijnen en een drive voor ontwikkeling van mens en organisatie;
 • De kans om op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen en uit te bouwen;
 • Een salaris tussen de € 2.250 – € 2.750 b.v. fulltime dienstverband;
 • 30 vakantiedagen per jaar en een pensioen met zeer geringe eigen bijdrage.

Solliciteren?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief met CV per e-mail naar hr@tsm.nl o.v.v. Vacature Programmacoördinator Incompany. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk op 14 november. De eerste gespreksronde vindt plaats op 18 november en de tweede op 25 november. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.tsm.nl. Heb je vragen over de inhoud van de vacature neem dan contact op met Ernst Eijsvogel via 053-2404020. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Susanna Kuipers van de afdeling HR op 050-3162553.

Gepubliceerd: 22 oktober 2021

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.