Vacature | Programmacoördinator EMBA

Enschede, 32 – 40 uur

Werken aan je eigen ontwikkeling en die van anderen. Als programmacoördinator EMBA bij TSM Business School draag je zorg voor onze deelnemers van inschrijving tot en met diploma-uitreiking. Je weet de diverse programma’s waar je verantwoordelijk voor bent zo te coördineren dat onze deelnemers op de best mogelijke manier hun leerreis kunnen afleggen. Als Programmacoördinator ben je een proactieve professional met een sterk organisatorisch vermogen en een gezonde hands-on mentaliteit. Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen. Je aarzelt niet om verantwoordelijkheid te nemen voor het tot in de puntjes organiseren van jouw programma’s en staat altijd klaar om deelnemers te voorzien van antwoorden op hun vragen omtrent hun opleiding.

Als Programmacoördinator EMBA bij TSM

 • Ben jij de drijvende kracht achter de organisatie van de opleidingen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je bent de schakel tussen de deelnemers, docenten en opleidingslocatie.
 • Maak je programmaplanningen, contracteer je de docenten, onderhoud je contact met de opleidingslocatie en informeer je de deelnemers over het programma.
 • Ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de projectbegroting.
 • Ben je tijdens de start van elk seminar op locatie aanwezig om de deelnemers te ontvangen en het seminar te openen, heb je gedurende de opleiding intensief contact met je deelnemers over de voortgang van hun studie en beheer je de digitale leeromgeving van de opleidingen.
 • Verwerk je de evaluaties van de deelnemers en onderneem je in overleg met het programmateam de benodigde acties hierop.
 • Formuleer je samen met je team duidelijke programmaplannen. En weet je daar vervolgens de planningen en (begrotings)doelstellingen uit te realiseren;
 • En ben je nauw betrokken bij het marketing- en salestraject van jouw opleidingen.

Wij zijn TSM Business School en we verzorgen al meer dan 30 jaar vernieuwende opleidingsprogramma`s, waarin professionals en leiders uit technologisch gedreven organisaties bedrijfskundige kennis en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen, die nodig zijn om organisaties te leiden.

Wij vragen iemand met een afgeronde HBO opleiding. Wij zoeken iemand die proactief opereert, die gemakkelijk verbinding maakt en  zeer klantgericht is. Je begrijpt dat deze rol een flexibele instelling vraagt en hebt een oplossingsgerichte houding. Je werkt zorgvuldig en gestructureerd en beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wij bieden

 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen aanpak;
 • Een informele en plezierige werksfeer;
 • Samenwerking in een klein en hecht team met korte lijnen en een drive voor ontwikkeling van mens en organisatie;
 • De kans om op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen en uit te bouwen;
 • Een salaris tussen de € 2.500 – € 3.150 o.b.v. fulltime dienstverband;
 • 30 vakantiedagen per jaar en een pensioen met zeer geringe eigen bijdrage.

Solliciteren?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief met CV per e-mail naar hr@tsm.nl o.v.v. Vacature Programmacoördinator EMBA. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk op 14 november 2021. De eerste gespreksronde vindt plaats op 18 november en de tweede op 25 november. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.tsm.nl. Heb je vragen over de inhoud van de vacature neem dan contact op met Ernst Eijsvogel via 053-2404020. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Susanna Kuipers van de afdeling HR op 050-3162553.

Gepubliceerd: 15 oktober 2021

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.