Heeft u vragen? Bel ons op 088 489 80 00

Proefcolleges

Bent u zich aan het oriënteren op een bedrijfskunde opleiding? Wilt u ervaren wat deelname aan een van onze opleidingen inhoudt? Dan bent u van harte welkom op één van onze proefcolleges.

Tijdens onze proefcolleges krijgt u gedetailleerde informatie over de opleidingen van TSM én kunt u ervaren hoe deelname aan dit programma is. Een docent uit de betreffende opleiding komt een college verzorgen over een actueel thema. Tevens krijgt u de gelegenheid van gedachten te wisselen met studenten en alumni.

Programma

  • 18.00 – 18.30 uur – Ontvangst
  • 18.30 – 19.00 uur – Presentatie TSM programma`s
  • 19.00 – 21.00 uur – Proefcollege over een thema uit de opleiding
  • 21.00 uur – Borrel & persoonlijke gesprekken

Online proefcolleges (webinars) vinden plaats van 12.00 tot 13.00 uur.

Aanmelden

Maak hieronder uw keuze voor een van onze proefcolleges:

True leaders innovate

TSM business school zet mensen in hun kracht waardoor ze vernieuwing en verandering voor elkaar krijgen in complexe (technologie gedreven) organisaties.

Deel deze pagina

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.