Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Proefcolleges

Ben je je aan het oriënteren op een bedrijfskunde opleiding? Wil je ervaren wat deelname aan een van onze opleidingen inhoudt? Dan ben je van harte welkom op één van onze proefcolleges.

Tijdens onze proefcolleges krijg je gedetailleerde informatie over de opleidingen van TSM én kun je ervaren hoe deelname aan dit programma is. Een docent uit de betreffende opleiding komt een college verzorgen over een actueel thema. Tevens krijg je de gelegenheid om van gedachten te wisselen met studenten en alumni.

Programma

  • 18.45 – 19.00 uur: Ontvangst
  • 19.00 – 21.30 uur: Presentatie TSM Business School en proefcollege over een thema uit de opleiding
  • 21.30 – 22.00 uur: Borrel en gelegenheid tot nabespreken

Locatie

Proefcolleges vinden plaats in Conferentiehotel de Drienerburght op de campus van de Universiteit Twente (Enschede) of in Buitenplaats de Heiligenberg (Leusden). De locatie van het proefcollege komt overeen met de locatie waar de opleiding gegeven wordt.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een proefcollege via onderstaand aanmeldformulier.

True leaders innovate

TSM business school zet mensen in hun kracht waardoor ze vernieuwing en verandering voor elkaar krijgen in complexe (technologie gedreven) organisaties.

Deel deze pagina

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.